«Κρίμα, ήσουν ωραία πριν» – «Παρέλαση» αρνητικών σχολίων στο Instagram της Ιωάννας Μπέλλα

κρίμα-ήσουν-ωραία-πριν-παρέλαση-1676618

Η Ιωάννα Μπέλλα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Miss Universe» του 2018, ενώ είχε δηλώσει συμμετοχή και στο ριάλιτι GNTM.

Σήμερα, το μοντέλο ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι, που όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της «είναι μία χώρα που σε βοηθάει να πας μπροστά, δεν σε κρατάει πίσω».

Η παρουσία της Ιωάννας Μπέλλα, δεν έμεινε απαρατήρητη, ενώ το μοντέλο έχει συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια, τόσο για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα και το πρόσωπό της, όσο και την «υπερβολική χρήση photoshop» που της καταλογίζουν, οι ακόλουθοί της στα social media.

Το προφίλ της μετρά 1,6 εκατομμύρια ακολούθους, με τους οποίους μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογαρφίες της με αποκαλυπτικές πόζες της είτε από πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει, είτε από την καθημερινότητά της.

Δείτε φωτογραφίες:

Παρά τα σχόλια που την αποθεώνουν, παραμένει μεγάλη η μερίδα των χρηστών της πλατφόρμας, που την επικρίνουν για την «παραμόρφωσή» της και τον τρόπο που επεξεργάζεται τις εικόνες, τις οποίες ανεβάζει.

«Γιατί βρε κορίτσι μου όμορφο;», «Κρίμα, ήταν πολύ όμορφη πριν», «Αυτοπεποίθηση σου λείπει όχι ομορφιά», «Ούτε οι Καρντάσιαν τόση πλαστικούρα, κρίμα» είναι μερικά από τα σχόλια που έχει δεχτεί.

Δείτε περισσότερα:

«Έχω κάνει μόνο μία πλαστική, αυτή στο στήθος»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Μπέλλα δέχεται τα «πυρά» του Instagram για τις δημοσιεύσεις της. Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτούσαν τον Σεπτέμβριο του 2022 για τια πλαστικές που έχει κάνει, εκείνη απαντούσε ως εξής: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο, απάντησε σε όσους της χρεώνουν πολλές επεμβάσεις, αρνούμενη ότι έχει κάνει πάνω από μία. «Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα. Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία. Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει» είχε δηλώσει συγκεκριμένα.

Τι έλεγε για το photoshop

Τον Οκτώβριο του 2022, η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε πάλι στο στόχαστρο, μετά από χρήση photoshop που έκανε στο πρόσωπό της σε εξώφυλλο περιοδικού, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Πολλοί από τους ακολούθους της, παρατήρησαν πως το πρόσωπο του μοντέλου στη νέα του ανάρτηση διαφέρει σημαντικά από εκείνο στο περιοδικό, γεγονός που μαρτυρά πως σίγουρα έχει υποστεί επεξεργασία.

Το κοινό της έσπευσε να σχολιάσει όχι μόνο την εμμονή της με τα φίλτρα και το photoshop, αλλά και το γεγονός πως η πράξη της δείχνει ασέβεια προς τους επαγγελματίες που δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών στο Instagram:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook