Κόπηκε στα δύο ο νομός Χανίων… Ποιος στέλνει τους οδηγούς στου «χάρου τα δόντια»; Photos + Video

κόπηκε-στα-δύο-ο-νομός-χανίων-ποιος-στ-818764

Άρον – άρον και χωρίς καμία εγγύηση ασφαλείας δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα Γαλατά – Πλατανιά της εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου που είχε κλείσει μετά τις τεράστιες κατολισθήσεις του τελευταίου διαστήματος στον Σταλό.

Η κυκλοφορία γίνεται εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα ενώ στο σημείο μέχρι νωρίς το απόγευμα δεν υπήρχε αστυνομική παρουσία. Οδηγοί μετέφεραν στο zarpanews.gr τις προφορικές οδηγίες που τους δόθηκαν από την τροχαία στον Πλατανιά, η οποία τους συνιστούσε να χρησιμοποιήσουν την εθνική οδό, παρά την απαγόρευση.

Δείτε το βίντεο:

Εξάλλου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος μετακίνησης από Κίσσαμο προς Χανιά μετά την κατάρρευση της γέφυρας του Πλατανιά, στην παλιά εθνική οδό, η οποία αποτελούσε τον μόνο οδικό άξονα στα Δυτικά του νομού Χανίων.

Πρακτικά λοιπόν, η δημοτική ενότητα Κολυμβαρίου αλλά και ολόκληρη η Κίσσαμος είναι περιοχές αποκλεισμένες.

Το ίδιο ισχύει και για όλο τον ορεινό όγκο της ΔΕ Μουσούρων, καθώς μετά την κινηματογραφική κατάρρευση της γέφυρας του Κερίτη, η εκτροπή μέσω Φουρνέ είναι αδύνατη λόγω τεράστιων κατολισθήσεων.

Θυμίζουμε πως ο Υπουργός Υποδομών και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου μεταβαίνουν εκτάκτως στα Χανιά με SUPER PUMA και αργά το απόγευμα πρόκειται να γίνει έκτακτη σύγκληση του συντονιστικού πολιτικής προστασίας, παρουσία και του Περιφερειάρχη Κρήτης.

zarpanews.gr

20 thoughts on “Κόπηκε στα δύο ο νομός Χανίων… Ποιος στέλνει τους οδηγούς στου «χάρου τα δόντια»; Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook