Κωνσταντίνος Καζάκος: Ανανεωμένος μετά το διαζύγιο του – Ο κεραυνοβόλος έρωτας με 23χρονη χορεύτρια | Photos

κωνσταντίνος-καζάκος-ανανεωμένος-με-1165592

Μετά από δυο γάμους και δυο διαζύγια, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει γυρίσει για τα καλά μια νέα σελίδα στη ζωή του. Όπως πρώτο σου είχε αποκαλύψει το TLIFE τον περασμένο Νοέμβρη, ο γνωστός ηθοποιός, μετά τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του και fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου, διατηρεί σχέση με την νεαρή χορεύτρια Βασιλική Μακρή.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος δείχνει πιο ανανεωμένος από ποτέ, έχοντας θέσει νέους στόχους στην αρχή του νέου κεφάλαιου της ζωής του. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real News, ο γνωστός ηθοποιός έχει αλλάξει συνήθειες, γειτονιά, ακόμη και την εμφάνισή του. Έχει “ξεθάψει” τη μεγάλη του αγάπη, μια cross μηχανή που είχε από την δεκαετία του ’90, τον “Χάρο”, όπως την έχει βαφτίσει, έχει θυμηθεί την ηλεκτρική του κιθάρα, φτιάχνει τον δικό του χώρο και, όποτε νιώθει την ανάγκη, απολαμβάνει τις βόλτες σε ακρογιαλιές με ηλιοβασιλέματα.

Το σημαντικότερο, όμως είναι πως είχε την τύχη να γνωρίσει μια νεαρή ύπαρξη που του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, παρόλο που, ηλικιακά τους χωρίζουν περίπου 30 χρόνια. Η 23χρονη χορεύτρια Βασιλική Μακρή είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά και φαίνεται ότι δεν λείπει από δίπλα του, ούτε στιγμή. Κυκλοφορούν μαζί στην Κυψέλη, αφού τα σπίτια τους βρίσκονται αρκετά κοντά. Η επικοινωνία τους, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι πολύ καλή και η διαφορά ηλικίας δεν είναι κάτι που τους προβληματίζει ιδιαίτερα.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook