Κλώτσησε σκυλί και έχασε τη χορηγία του – Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα δρόμου στην Κολομβία | Video

κλώτσησε-σκυλί-και-έχασε-τη-χορηγία-το-980613

Ένας αθλητής από την Κολομβία κλώτσησε ένα σκυλί που βρέθηκε στο δρόμο του κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και προκάλεσε τις αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση του video χάνοντας τη χορηγία του από εταιρία αθλητικών ειδών.

Ο Χάιμε Αλεχάντρο από την Κολομβία κλώτσησε ένα σκυλί που εμφανίστηκε μπροστά του ενώ έτρεχε σε αγώνα δρόμου στην πόλη Νέιρα της Κολομβίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προκαλώντας σάλο. Ο Κολομβιανός αθλητής ήθελε να απομακρύνει το σκύλο από την πορεία του και προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, ζητώντας αργότερα συγγνώμη.

Συγκεκριμένα ο Αλεχάντρο δήλωσε: “Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα τι έκανα. Δεν έχω καμία δικαιολογία για ό,τι έκανα. Ελπίζω να εξιλεωθώ με άλλον τρόπο, ίσως με το να βοηθήσω αδέσποτα σκυλιά”.

Η δημόσια απολογία του πάντως δεν φάνηκε να συγκινεί την εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour η οποία προχώρησε  στη λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή. Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για το γεγονός ανέφερε: “Η Under Armour ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Χαϊμέ Αλεχάντρο μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Ως εταιρεία δεν ανεχόμαστε κάθε πράξη βίας ή συμπεριφορές που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο ή να βλάψουν ζώα”.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook