ΚΙΝΑΛ: Πρόωρες εκλογές ζητεί ο Νίκος Ανδρουλάκης – Τα δύο επικρατέστερα ονόματα για την παράταξη

κιναλ-πρόωρες-εκλογές-ζητεί-ο-νίκος-αν-1430291

Μήνυμα για πρόωρες εκλογές στέλνει ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με συνέντευξή του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, καθώς τονίζει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να διαχειριστεί τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα.

Ο πρόεδρος της παράταξης σε συνέντευξή του στο OPEN πριν από τρεις μήνες, είχε δηλώσει ότι πως θα ήταν ανεύθυνο και αναξιόπιστο το αίτημα για εκλογές ενώ ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊό καθημερινά ήταν τριψήφιος.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε στο OPEN η Κάτια Φωτιάδου, η ύφεση της πανδημίας του κορονοϊού που συνοδεύεται με την άρση των μέτρων που ισχύει από την Πρωτομαγιά, αλλά και η ασφυκτική πίεση που βιώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις αυξήσεις στην ενέργεια, φαίνεται πως οδηγούν τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ σε αίτημα για πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Ανδρουλάκης ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως οι υπουργοί της έχουν πλέον κατεβάσει τα μολύβια, με μοναδικό υπεύθυνο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, διασαφηνίζει ότι δεν επιθυμεί να μπει σε πολιτικά παιχνίδια και να ζητεί συνεχώς προσφυγή στις κάλπες.

Τα επικρατέστερα ονόματα για το κόμμα

Σε κάθε περίπτωση η Χαριλάου Τρικούπη επικεντρώνεται στο 3ο συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί 20 – 22 Μαΐου, αλλά και στην εσωκομματική διαδικασία της προσεχούς Κυριακής για την ανάδειξη των Συνέδρων, των τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών, αλλά και για το όνομα του κόμματος.

Όπως μετέδωσε στο OPEN, η Κάτια Φωτιάδου, τα δύο επικρατέστερα ονόματα για το κόμμα, που φαίνεται πως έχουν ευρεία αποδοχή στους ψηφοφόρους της παράταξης είναι τα εξής:

ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη ή

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook