Κι άλλος Υπουργός της κυβέρνησης στα Χανιά – Δείπνο με συζύγους και ψαράκι στο παλιό λιμάνι | Photos

κι-άλλος-υπουργός-της-κυβέρνησης-στα-χ-1076910

Δείπνο μετά των συζύγων τους είχαν στο παλιό λιμάνι των Χανίων, δύο Υπουργοί της Κυβέρνησης, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο λόγος για τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη ο οποίος τις τελευταίες ώρες πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στα Χανιά με τη σύζυγό του, ενώ δείπνησε με τον συνάδελφό του στην κυβέρνηση και Χανιώτη Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βασίλη Διγαλάκη.

Τα δύο ζευγάρια απόλαυσαν το καλοκαιρινό βράδυ του Ιουλίου στο παλιό λιμάνι, ενώ δοκίμασαν και τις μοναδικές γεύσεις της ταβέρνας «τα Νεώρια», που επιμελήθηκε αποκλειστικά ο Γιάννης Ξυλούρης, με το φρέσκο ψάρι να πλαισιώνει το γεύμα τους.

Παρότι η επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης είναι αυστηρά ιδιωτική, οι έγκυρες πληροφορίες του zarpanews.gr λένε πως, δεν αποκλείεται, ο κ. Μηταράκης να συναντηθεί με φορείς σχετικά με τα θέματα αρμοδιότητάς του, σε άτυπο παρόλαυτά επίπεδο. zarpanews.gr

2 thoughts on “Κι άλλος Υπουργός της κυβέρνησης στα Χανιά – Δείπνο με συζύγους και ψαράκι στο παλιό λιμάνι | Photos

  1. Δεν μετρούσε καλύτερα τους Αραπάδες απο Λιβύη/Αλγέρι/Τυνησία/Αίγυπτο που’χει ξαμολύσει στα Χανιά και ειδικά στο Παλιό Λιμάνι που ακούς περισότερα Αράπικα απο Ελληνικά ..αντί να τρωγοπίνει χαλαρά στο «γνωστό»και μη εξαιρετέο νεοφιλελέ …ρεστοράν? ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook