Καταζητούμενος κλέφτης στην Αγγλία είχε κρυφτεί σε λούτρινο αρκούδο – Τον κατάλαβαν όταν είδαν ότι το ψεύτικο ζώο… ανέπνεε

καταζητούμενος-κλέφτης-στην-αγγλία-ε-1504550

Τρομερή έμπνευση… άθλια εκτέλεση, από έναν 18χρονο καταζητούμενο στο Ρότσντεϊλ του Μάντσεστερ. Καταζητούμενος γιατί τον περασμένο Μάιο είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο.

Ο Τζόσουα Ντόμπσον λοιπόν, όταν κατάλαβε πως οι αστυνομικοί βρίσκονται στο κατόπι του, κρύφτηκε σε ένα μεγάλο λούτρινο αρκούδο, από αυτούς που έχουν τα μικρά κορίτσια στα δωμάτια τους.

Λίγο ακόμα και θα τα κατάφερνε, όταν οι αστυνομικοί παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο και καθόλα ύποπτο. Ο ψεύτικος μεγάλος αρκούδος… ανέπνεε!!

Αμέσως έλεγξαν τον αρκούδο, όπου αποκαλύφθηκε ο 18χρονος, ο οποίος θα περάσει τους επόμενους 9 μήνες της ζωής του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η αστυνομία του Ρότσντεϊλ ανάρτησε στο Facebook: «Ένας καταζητούμενος κλέφτης αυτοκινήτου που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα αρκουδάκι για να κρυφτεί από τους αστυνομικούς της γειτονιάς μας που τον αναζητούσαν από τον περασμένο μήνα, θα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για εννέα μήνες.

Ο Τζόσουα Ντόμπσον (18 ετών), από την περιοχή Spotland, καταζητούταν αφού έκλεψε ένα αυτοκίνητο. Όταν πήγαμε να τον συλλάβουμε, οι αστυνομικοί μας παρατήρησαν μια μεγάλη ψεύτικη αρκούδα να αναπνέει και βρήκαν τον Ντόμπσον κρυμμένο μέσα».

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook