Καταιγιστικές εξελίξεις: Κλείνει η κατασκήνωση στα Χανιά – Κρούσματα και σε εργαζόμενους

καταιγιστικές-εξελίξεις-κλείνει-η-κα-1249096

Την απόφαση να κλείσουν την κατασκήνωση που έχει αποτελέσει εστία κορονοϊού στα Χανιά αποφάσισαν οι ιθύνοντες, μετά και το σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Υπάρχουν αρκετές επιβεβαιωμένες περιπτώσεις παιδιών, ενώ θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν και εργαζόμενοι.

Πάνω από 200 είναι τα παιδιά που φιλοξενεί η κατασκήνωση, με αρκετούς γονείς να έχουν σπεύσει να τα παραλάβουν εχθές και σήμερα, με τους γονείς να καταγγέλλουν τις συνθήκες και την διαχείριση της εξάπλωσης του ιού στο zarpanews.gr (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκήνωση θα ανοίξει ξανά στις 15/7 και τα παιδιά θα γίνονται δεκτά μόνο με rapid test, ενώ δεν θα γίνονται δεκτές επισκέψεις, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί μία επανάληψη της ξαφνικής εξάπλωσης του ιού.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Καταιγιστικές εξελίξεις: Κλείνει η κατασκήνωση στα Χανιά – Κρούσματα και σε εργαζόμενους

  1. Όποιος επιθυμεί να προστατεψει τον εαυτό του παει και κάνει εμβόλιο… Όποιος δεν θέλει να το κάνει, σεβαστο,αλλά να κάτσει σπίτι του… Ο μέσος όρος ηλικίας έχει πεσει γιατί κολλάνε οι νεοι, που δεν παθαινουν τίποτα… Οι μεγαλυτεροι που είναι και επιφοβοι και δεν κάνουν εμβόλιο και δεν προσεχουν πραγματικα χεστηκαμε. Ας μην μας ζαλίζετε άλλο!
    ΥΓ. Πριν ένα χρόνο και κάτι οι φωστήρες λέγανε δεν υπάρχει ιός, είχαμε κάτι χιλιάδες κρουσματα το αφησαν. Μετά λέγανε ότι τους πεθαινουν επίτηδες στα νοσοκομεία, είχαμε χιλιάδες νεκρους το άφησαν. Τώρα λένε για τα εμβόλια, μόνο στη χώρας μας έχουμε εκατομμυρια εμβολιασμους, άρα μαντέψτε τι θα κάνουν σε κανα 2 Μηνο.. Απλά θα έχουμε χάσει πολυτιμο χρόνο για καποιους βλαμμενους αμορφωτους

  2. Υποχρεωτικά τα έμβολια, κόψιμο μισθού σύνταξης σε όποιον δεν κάνει, και χρέωση νοσηλειων στους ανεμβολιαστους, αλλιώς δεν θα βγει άκρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook