Κάνουν SUP στα Χανιά Κυριάκος και Μαρέβα: Μπάνιο και φωτογραφίες με τον κόσμο | Photos

κάνουν-sup-στα-χανιά-κυριάκος-και-μαρέβα-912796
φωτογραφία αρχείου

Στα Χανιά βρίσκεται και πάλι το πρωθυπουργικό ζεύγος, αμέσως μετά από την επιστροφή τους από την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Γαλλία και τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απόλαυσαν την Κυριακή το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP), γνήσιοι λάτρεις του αθλητισμού και οι δύο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr:

Ευδιάθετοι και με χαλαρή διάθεση και οι δύο, συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν το ζευγάρι. Η σύζυγος του πρωθυπουργού εξέφρασε την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον Νομό.

Μάλιστα και χθες Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε και πάλι στην κεντρική πλαζ στο Μαράθι, γνωστή και αγαπημένη και του αείμνηστου πατέρα του αλλά και όλης της οικογένειας, όπου έκανε το μπάνιο του και συνάντησε φίλους από τα παλιά.

Και εκεί δεν έλειψαν οι φωτογραφίες με τους λουόμενους που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα και έσπευσαν να του μιλήσουν, αλλά και οι συνομιλίες για πολλά και διάφορα θέματα.

Πάντως, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, μάλλον πως θα είναι συχνές οι επισκέψεις του στη γενέτειρά του, το διάστημα της θητείας τους, όπως φάνηκε από την απαρχή της.

zarpanews.gr

11 thoughts on “Κάνουν SUP στα Χανιά Κυριάκος και Μαρέβα: Μπάνιο και φωτογραφίες με τον κόσμο | Photos

  1. Ενταξει ειχαμε τον Γιωργακι τοτε τώρα έχουμε τον Κυριακουλη…..με extreme sports…..εντάξει κοπελια αφήστε τα κανο κ τα κουπια κ παμε για μπυριτσα αθερινουλα τζατζικακι….ιλαριτραγικες καταστασεις στη Μπανανια…..

  2. Άλλωστε ποια είναι η διαφορα της μιας κυβερνησης του Παπανδρεου τοτε κ της άλλης κυβέρνησηςΜητσοτακη τωρα…..κ σαν γνησια Μπανανια ο ‘ηγετης’ της αντιγραφει προτυπα-μοτιβα της Μητροπολης τουτεστιν της Αμερικης κ της Γερμανίας….τρεχουν στο Αμερικα τρεχουν κ στη Μπανανια….κανουν ραφτινγκ στο Αμερικα κανουν ραφτινγκ κ στη Μπανανια…..για εσωτερικη καταναλωση βεβαίως βεβαίως…..

  3. Ελα ρε παιδια,οταν ανελαβε ο Σφυριζας ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! τα προβληματα ,τωρα που ο λουλης παρελαβε οργωμενο χωραφι τι εγνοια εχει;;;;Μηπως εχει να λυσει το «Μακεδονικο»;;;,μηπως να νοιαστει για τα διαλυμενα νοσοκομεια;;;;Ο Σφυριζας εσπειρε .ασχετα αν τη «σπορα» δεν μπορεσε να την εκμεταλευτει στο ελαχιστο,τουτος εδω ομως ξερει να θεριζει;;;Γιατι κουπι βλεπω και κανει…Μα οταν το δρεπανι του το κρατανε αλλοι σκατα γέννημα θα κανει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook