Κανονικά ο εορτασμός στα Θοδωρού τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

Φωτογραφία αρχείου

Στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως, έστω και την ύστατη στιγμή, κατάφεραν να πάρουμε έγκριση από το Δασαρχείο και το Λιμεναρχείο Χανίων για το καθιερωμένο εορτασμό της Εκκλησίας Αγίων Θεοδώρων στο νησάκι της Αγίας Μαρίνας τα Θοδωρού, δημοσιοποιούν οι διοργανωτές.

Στην ανακοίνωσή τους, οι φορείς της Αγίας Μαρίνας (Ενορίας Αγίας Μαρίνας, Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας “τα Θοδωρού”, ΛΗΤΩΑ, ΑΠΣ Γρανίτης, Α.Ο.Α.Μ,
Τοπικό συμβούλιο Αγίας Μαρίνας) αναφέρουν:

«…την Δευτέρα 08/06, όπου είναι και η γιορτή του Αγίου Πνεύματος και αποτελεί αργία, το νησάκι της Αγίας Μαρίνας θα είναι προσβάσιμο για όλο τον κόσμο.
Δίνεται η ευκαιρία σε όλους μας , που τα προηγούμενα χρόνια λόγω των τοπικών-τουριστικών επιχειρήσεων και των πολλών υποχρεώσεων, δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος, να επισκεφτούμε το νησάκι του τόπου μας.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος , όπως και πέρσι , έτσι και φέτος θα προσφέρει δωρεάν στους επισκέπτες κεράσματα και νερό
Θα βρισκόμαστε στην προβλήτα, της Αγίας Μαρίνας, όπου θα αναχωρούν τα καραβάκια.

Η είσοδος στα βαρκάκια για την αναχώρηση στο νησί αλλά και κατά την επιστροφή πρέπει να συμφωνεί με όλους τους κανόνες υγιεινής , συνεπώς είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών.
Επίσης για τον ίδιο λόγο η χωρητικότητα στα βαρκάκια θα είναι στα 2/3.

Αυτό έχει επιφέρει και αύξηση της τιμής του εισιτηρίου και διαμορφώνεται ως εξής

Ενήλικες; 7.00 ευρώ
Παιδιά : 5.00 ευρώ

Θα χαρούμε να σας δούμε την Δευτέρα 08/06».

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μάσκα τι χρειάζεται σε ανοικτού τύπου πλοιάριο? Τα δε γάντια ότι πιο χειρότερο να πηγαινοφέρνεις
    τα …μικρόβια!! Μήπως πρέπει να σταματήσουμε τις..υπερβολές?

  2. Το ελάχιστο κόστος για μία τετραμελή οικογένεια είναι τουλάχιστον 24€, για μια επίσκεψη 2-3 ωρών. Είναι υπερβολικό κατά την άποψη μου. Ίσως θα έπρεπε να συμμετέχει στα έξοδα ο Δήμος, ώστε να μειωθεί. Από ότι καταλαβαίνω, η δωρεάν μετακίνηση για τη χάρη των Αγίων, που γίνονταν παλιότερα, μάλλον έχει περάσει ανεπιστρεπτί!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ