Κακοκαιρία-Βόλος: Έδεσε το αυτοκίνητό του με σχοινί σε… παράθυρο για να μην παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά | Video

κακοκαιρία-βόλος-έδεσε-το-αυτοκίνητό-1771008

Οι κάτοικοι του Βόλου βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται λόγω της κακοκαιρίας, για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες. Οι εικόνες αποτυπώνουν την δραματική κατάσταση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, μετά και την υπερχείλιση του Κραυσίδωνα χθες το απόγευμα (Τετάρτη 27/9).

Τα σπίτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ρέμα είδαν την στάθμη του νερού να πλησιάζει ακόμη και το μισό μέτρο. Η λάσπη έχει καλύψει τα πάντα και οι κάτοικοι προσπαθούν να καθαρίσουν τις περιουσίες τους με όσα εργαλεία έχουν στη διάθεσή τους.

Μεγάλες είναι οι καταστροφές και σε αυτοκίνητα, αλλά και μηχανάκια, τα οποία παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Μάλιστα, πολλά οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ το εσωτερικό τους έχει γεμίσει με λάσπες και φερτά υλικά, όπως κλαδιά και χαλίκια.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα politic.gr, ένας άνδρας που κατοικεί πολύ κοντά στον Κραυσίδωνα είδε το αυτοκίνητό του να παρασύρεται από το νερό. Προκειμένου να το συγκρατήσει και να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά, το έδεσε… με κάβο σε παράθυρο σπιτιού.

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, φαίνεται πως η ενέργειά του απέδωσε καρπούς, καθώς οι ζημιές που υπέστη το όχημά του ήταν μικρότερες σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Η ορμή των υδάτων ήταν τέτοια που έσπασε μέχρι και τζαμαρία καταστήματος στο κέντρο του Βόλου. Είναι δεδομένο ότι τόσο τα σπίτια, όσο και οι επιχειρήσεις έχουν υποστεί ζημιές για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, με την αγανάκτηση να είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα των κατοίκων της πόλης.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook