Ιστορική ελληνική σειρά επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και πάλι στην τηλεόραση

Ο Θοδωρής Πετρόπουλος, πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Λευτέρης Παπαπέτρου, βρίσκεται πίσω από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης για πάνω από 20 χρόνια.

Με τελευταία του μεγάλη επιτυχία το «Κάτω Παρτάλι» στο Mega και με φανατικούς θαυμαστές του που τον ακολουθούν από την εποχή της «Ντόλτσε Βήτα», του «Είσαι το Ταίρι μου» και των «Εγκλημάτων», όλοι θα περίμεναν ότι η επιστροφή του στην τηλεόραση θα γινόταν με μία κωμωδία.

Σύμφωνα όμως με το dailymedia.gr, ο δημιουργός ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή με ένα δράμα. Με τη μεταφορά, 44 χρόνια μετά, της τηλεοπτικής επιτυχίας «Οι Πάνθεοι».Μία ασπρόμαυρη μυθιστορηματική σειρά με απίστευτο καστ για την εποχή του, που δυστυχώς δε διασώζεται στο αρχείο της ΕΡΤ, παρά μόνο το πρώτο και τελευταίο από τα 100 επεισόδια της τρίχρονης τηλεοπτικής ζωής του.

Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο είναι του παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ο σεναριογράφος έχει ήδη έτοιμα 24 επεισόδια, για δύο κύκλους των 12 επεισοδίων, με σκοπό η σειρά να κάνει πρεμιέρα το 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ