Ιστιοφόρο έπλεε με ένα τόνος χασίς – Βρέθηκαν 50 σάκοι με 637 δέματα | Photos

ιστιοφόρο-έπλεε-με-ένα-τόνος-χασίς-βρ-910983
bty

Περισσότερα από χίλια κιλά κάνναβης περιείχαν οι 50 μαύροι σάκοι ταξιδιού που εντόπισαν και κατάσχεσαν το πρωί της Τετάρτης τα στελέχη του Λιμεναρχείου Γυθείου, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε ιστιοφόρο που έπλεε εντός του όρμου “ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ” ανατολικής Μάνης. Το λιμενικό συνέλαβε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 42 και 28 ετών.

H επιχείρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων. για μια ακόμη φορά έβγαλε… λαβράκι.Έπειτα από ενδελεχής έλεγχο του σκάφους, σημαίας Ντελαγουέρ, βρέθηκε ότι στους σάκους είχαν τοποθετηθεί επιμελώς συσκευασμένα εξακόσια τριάντα επτά (637) δέματα, που περιείχαν πιθανόν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μικτού βάρους χιλίων εξήντα επτά (1.067) κιλών και επτακοσίων πενήντα (750) γραμμαρίων.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και το Ι/Φ σκάφος.

zarfpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook