Ήρωας ετών 5 στην Κίνα: Έσωσε την γιαγιά του από άσχημη πτώση

ήρωας-ετών-5-στην-κίνα-έσωσε-την-γιαγιά-1598849

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος την περασμένη Τρίτη (20/12) σε χωριό της Κίνας, όταν ένα παιδί μόλις 5 χρονών έσωσε την γιαγιά του από μια άσχημη πτώση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα χρησιμοποίησε μια ξύλινη σκάλα για να πάρει ένα φτερο του μπαντμιντον από μια στέγη. Ξαφνικά η σκάλα έπεσε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πιαστεί από τις άκρες, για να αποτρέψει την πτώση.

Ευτυχώς για εκείνη ο πεντάχρονος εγγονός της ήταν εκεί για να τη σώσει.Το μικρό παιδί έπαιζε μπαντμιντον με τον παππού και τη γιαγιά του, όταν το φτερό κατέληξε στην οροφή.

Καθώς ανεβαίνει τη σκάλα η γυναίκα συνεχίζει να μιλάει στο ζωηρό και φλύαρο νεαρό αγόρι, το οποίο στέκεται και κουνάει τη ρακέτα του. Μόλις πέφτει η σκάλα, ένας σκύλος αρχίζει να γαβγίζει, η γυναίκα φωνάζει στον εγγονό της, ο οποίος τρέχει προς την πεσμένη σκάλα και προσπαθεί να την σηκώσει.

Το υλικό από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον μικρό ήρωα να παλεύει να σηκώσει την σκάλα. Η γυναίκα συνεχίζει να δίνει οδηγίες στον εγγονό της που προσπαθεί να σπρώξει τη σκάλα.

Ο μικρός ακούγεται να φωνάζει πως «δεν μπορώ να την σηκώσω». Τελικά μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερε να την σηκώσει.Έτσι μετά από μερικά λεπτά που η γυναίκα κρέμεται στον αέρα, κατάφερε να ακουμπήσει πάλι το έδαφος, γλυτώνοντας τα χειρότερα. Αφού έλεγξε τα χέρια της κατευθύνθηκε προς τον εγγονός της και του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook