Ιωάννα Μαλέσκου: Ενοχλημένη με τα σχόλια για τη συμμετοχή της στα κρητικά καλλιστεία | Video

ιωάννα-μαλέσκου-ενοχλημένη-με-τα-σχόλ-1419509

Στην περίοδο που πήρε μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κρήτη» αναφέρθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη» το 2013, που της άνοιξε τον δρόμο για την τηλεοπτική της καριέρα στην Κρήτη TV, εξέφρασε την ενόχλησή της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι καλό να θες να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως αυτό το κομμάτι από τη ζωή σου. Εγώ για παράδειγμα, δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία, που ήμουν κοριτσάκι ακόμα, το 2013», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήμουν μία άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσές μου τότε. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Δεν ορίζει ούτε την προσωπικότητά μου, ούτε καθορίζει την πορεία μου», εξήγησε.

Τόνισε μάλιστα, πως πολλοί δημοσιογράφοι έχουν «εμμονή» να της «χτυπάνε» τη συμμετοχή της.

«Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να «χτυπάνε» για άλλους λόγους μία συμμετοχή σου. Δεν μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε. Ειδικά, αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα. Σε κάθε φάση της ζωής μας, κάποιο κομμάτι μας ήταν εκεί για να γίνει. Δεν ορίζει, δεν χαρακτηρίζει και δεν διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή αυτά που είσαι. Είμαστε πολλά κομμάτια», είπε κλείνοντας η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook