Η υψηλή συναισθηματική επαφή του Τσίπρα με τον κόσμο τρομάζει το Μαξίμου

η-υψηλή-συναισθηματική-επαφή-του-τσίπ-1658062

Επικοινωνιακός σύμβουλος του Μητσοτάκη: «Υπάρχει χάσμα μεταξύ Μητσοτάκη – Τσίπρα ως προς την επαφή με τους πολίτες και δεν μπορεί να το καλύψει κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα»

Οδεύοντας προς την τελική ευθεία των εκλογών, οι δημοσκόποι – επικοινωνιολόγοι που εργάζονται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταγράφουν ως μια εκ των βασικότερων αδυναμιών του τη χαμηλή συναισθηματική επαφή με τον κόσμο. Η αδυναμία αυτή γίνεται εμφανέστατη σε έκτακτα γεγονότα όπως η τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και όταν επιχειρείται σύγκριση με τον βασικό του πολιτικό αντίπαλο, τον Αλέξη Τσίπρα.

Για παράδειγμα, χτες (25/03) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετέβη στην Τήλο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και το πάρτυ της συναισθηματικής επαφής με τον κόσμο ξεκίνησε από το κατάστρωμα του πλοίου, πριν καν αυτό αποπλεύσει από το λιμάνι της Ρόδου.Βασικός βραχίονας της επιτελικής επικοινωνιακής ομάδας του Μαξίμου που δίνει μεγάλο βάρος στον ποιοτικό δείκτη της «συναισθηματικής επαφής» του πολιτικού ηγέτη και με τον οποίο είχαμε κάνει σχετική κουβέντα την περασμένη Παρασκευή, χτες μου έστειλε τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη Τσίπρα στην Τήλο με την παρατήρηση : «Αυτό σημαίνει υψηλή συναισθηματική επαφή με τον κόσμο.

Είναι χάρισμα και, δυστυχώς για εμάς, το διαθέτει ο άλλος (Τσίπρας) και όχι ο δικός μας (Μητσοτάκης). Αυτό το χάσμα δεν μπορεί να το καλύψει κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook