Η βίλα-έργο τέχνης του Σήφη Βαλυράκη αναζητά πάλι ιδιοκτήτη

η-βίλα-έργο-τέχνης-του-σήφη-βαλυράκη-αν-1413241

Η ζωγράφος Μίνα Βαλυράκη πουλάει την τριώροφη ονειρική βίλα της στην Ερέτρια.

Χτισμένη στην κυριολεξία πάνω στο νερό, η πολυτελής βίλα των 625 τ.μ., σε οικόπεδο 4.000 τ.μ., κατασκευής του 2004, είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα, με απεριόριστη θέα σε όλο τον Ευβοϊκό και είναι διακοσμημένη με μοναδικά έπιπλα και έργα τέχνης, που φέρουν την υπογραφή της καταξιωμένης διεθνώς ζωγράφου Μίνας Βαλυράκη, προσδίδοντας ακόμα περισσότερο αξία και αίγλη στο ακίνητο-φιλέτο.

Σύμφωνα με την αγγελία γνωστού μεσιτικού γραφείου της Αθήνας, το σπίτι αποτελείται από όμορφους χώρους υποδοχής με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα με μαρμάρινα δάπεδα και επιφάνειες γρανίτη, πέντε υπνοδωμάτια (τα τρία master), πέντε μπάνια, bbq, playroom, ασανσέρ, τρεις μονάδες air condition με σύστημα ψύξης – θέρμανσης.

Ήταν η εξοχική κατοικία που στέγασε για 17 ολόκληρα χρόνια την ευτυχισμένη οικογένεια του πρώην αδικοχαμένου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη και της διεθνούς βεληνεκούς ζωγράφου Μίνας Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη με τους δύο γιους τους.

Ενα μοντέρνο, ντιζαϊνάτο σπίτι, που είχε διακοσμηθεί με την αγάπη και το γούστο της ζωγράφου, σε σχέδια του αδελφού της, γνωστού πολιτικού μηχανικού Θανάση Παπαθεοδώρου, καθώς το οικόπεδο είχε αγοραστεί από τον πατέρα τους.

Το σπίτι αυτό, εκτός από τόπο έμπνευσης και ατελιέ της ζωγράφου, ήταν το αγαπημένο καταφύγιο του πρώην υπουργού, στο οποίο μελετούσε, ηρεμούσε και αγνάντευε τη θάλασσα την οποία λάτρευε και στην οποία τελικά, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου του 2021 ξεκίνησε τη συνηθισμένη βόλτα με το φουσκωτό του στο Νησί των Ονείρων.

Το σπίτι, όταν δεν χρησιμοποιούνταν από την οικογένεια Βαλυράκη, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ της η «Espresso», νοικιαζόταν μέσω της πλατφόρμας Airbnb προς 1.138 ευρώ την ημέρα, για να καλύπτονται τα έσοδα της συντήρησής του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook