Η τρίποντη “βόμβα” της Παπαδάκη χάρισε τη νίκη στον OAX ear plus

η-τρίποντη-βόμβα-της-παπαδάκη-χάρι-1330887

Χάρη στην τρίποντη “βόμβα” από την Σταυρούλα Παπαδάκη 6 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της παράτασης, ο ΟΑΧ ear plus κατάφερε να σημειώσει μια σπουδαία νίκη σε βάρος των Εσπερίδων Καλλιθέας με σκορ 79-78 σε αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό του Κλαδισού για την 6η αγωνιστική της Α1.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης που ακολούθησε μετά το τέλος της τέταρτης περιόδου, η οποία βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 67-67.

Τα κορίτσια του ΟΑΧ ear plus επέδειξαν πάθος, με την Παπαδάκη να ήταν η παίκτρια που κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα της με το εύστοχο σουτ τριών πόντων 6 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Στην επίθεση που ακολούθησε, η Βιντσιλαίου αστόχησε για τις Εσπερίδες Καλλιθέας κι έτσι ο ΟΑΧ ear plus έφτασε στην τρίτη του φετινή νίκη, επιστρέφοντας ουσιαστικά σε αυτές μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα παιχνίδι πραγματικά συγκλονιστικό, το οποίο βρήκε τις φιλοξενούμενες ν’ αποκτούν προβάδισμα μέχρι και 16 πόντων, καθώς λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 45-29. Ο ΟΑΧ ear plus κατάφερε σιγά-σιγά να ροκανίσει την διαφορά, την οποία έφερε στον πόντο (52-53) χάρη σε σουτ από την Παπαδάκη 6:56 πριν από το τέλος του αγώνα.

Ο ΟΑΧ ear plus μείωσε άλλες τέσσερις φορές στον πόντο μέχρι το τέλος του αγώνα, ενώ στα 21 τελευταία δευτερόλεπτα με τις δύο εύστοχες βολές της Ντέλιτς πήρε το προβάδισμα με 67-65. Ωστόσο η τελευταία επίθεση για τις Εσπερίδες ήταν εύστοχη, με την Πότερ να πετυχαίνει στα 5 δευτερόλεπτα το 67-67, με τις δύο ομάδες έτσι να οδηγούνται στην παράταση.

Και εκεί, οι Εσπερίδες κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο τα καλύτερα ήταν να έρθουν στο τέλος για τον ΟΑΧ ear plus με το τρίποντο που σημείωσε η Παπαδάκη, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα της τη σημαντική νίκη.

Η Ντέλιτς τα πήγε εξαιρετικά, πετυχαίνοντας 18 πόντους, έχοντας 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 6 κλεψίματα, όμως πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες αναδείχτηκε η Ροντρίγκεζ που πέτυχε 23 πόντους. Καταλυτική ήταν η παρουσία της Παπαδάκη, μιας και εκτός του καθοριστικού σουτ σκόραρε συνολικά 11 πόντους.

Για τις Εσπερίδες Καλλιθέας, η Πότερ σημείωσε 28 πόντους, έχοντας 21 ριμπάουντ.

Διαιτητές: Τσαχάκης-Σκανδαλάκης-Κατσαπρακάκης

Δεκάλεπτα: 16-18, 29-43, 47-51, 67-67, 79-78 (παρατ.)

ΟΑ Χανίων ear plus (Θάνος Σόφτσης): Τζουγκράκη 2, Αργυροπούλου, Σαλιάι, Κινγκ 6, Παπαδάκη 11(1), Μαυράκη, Τσιχλάκη 4(1), Οικονομάκη 6, Ροντρίγκεζ 23(4), Ντέλιτς 18(1), Φάρρου, Χάρις 9

Εσπερίδες Καλλιθέας (Σταύρος Νανάκος): Παπαϊωάννου, Καμμένου 6(2), Γασπαράτου 5(1), Πότερ 28(1), Πατεράκη 13, Μπενέκη 6, Μαργέλου, Βιντσιλαίου 16, Κασάπογλου 4, Μπάραμαν, Σταμούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook