Η στιγμή που ο 37χρονος Xανιώτης που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων πάει στον ανακριτή | Photos

η-στιγμή-που-ο-37χρονος-xανιώτης-που-κατη-1028596

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Μεγάλη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι πήρε ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 37χρονος είχε ζητήσει ήδη προθεσμία για σήμερα, ωστόσο την Μεγάλη Πέμπτη ευρισκόμενος ενώπιον της ανακρίτριας, ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία. Όπως είπε ο συνήγορος του, έχουν προκύψει επιπλέον στοιχεία και η απολογία του θα γίνει τελικά την Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου κ. Γεώργιος Κομισόπουλος «έχουμε τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, από ενήλικο προς ανήλικα. H κατηγορία αφορά πέντε περιπτώσεις για μια πράξη, ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».

Ο συνήγορος του 37χρονου σημείωσε πως ο πελάτης του αρνείται τα πάντα επισημαίνοντας πως οι περισσότερες περιπτώσεις ερμηνεύονται και αποδίδονται κατηγορίες. Είπε πως η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι κατηγορίες προέρχονται από την γειτονιά. 

Υπενθυμίζεται ο 37χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Με το πρόσχημα της διδασκαλίας αγγλικών στο σπίτι του, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων αγοριών ηλικίας από 11 έως 15 ετών.

Υπάρχει μέχρι στιγμής μία επίσημη καταγγελία, ενώ ερευνώνται 5 όμοιες επιθέσεις. 

zarpanews.gr

One thought on “Η στιγμή που ο 37χρονος Xανιώτης που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων πάει στον ανακριτή | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook