Η περιοδεία Βαρουφάκη και Σακοράφα στα Χανιά | Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους

η-περιοδεία-βαρουφάκη-και-σακοράφα-στ-815300

Η μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη του ΜέΡΑ25 ξεκινάει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου από τα Χανιά, με τον γραμματέα κ.Γιάνη Βαρουφάκη,την ευρωβουλευτή κ.Σοφία Σακοράφα, τον υποψήφιο ευρωβουλευτη κ.Κωνσταγτίνο-Οδυσσέα Σταυρόπουλο και τα στελέχη του κόμματος στην Κρήτη.

Μετά την άφιξη τους στην πόλη, θα επισκεφθούν τα φιλόπτωχα συσσίτια στην Σπλάντζια(στις 10πμ) και στη συνέχεια την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων(11πμ).

Από τις 12 μέχρι τις 2 το ΜέΡΑ25 θα είναι στην αγορά της πόλης για να συζητήσει με τους πολίτες και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, όπου η Σοφία Σακοράφα πραγματοποίησε το παγκόσμιο ρεκόρ της στο ακόντιο.

Στις 5μμ θα γίνει η συνάντηση με την πρωτοβουλία των πολιτών που εναντιώνονται στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μας. Στη συνέχεια (6μμ) θα γίνει η συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στις 7μμ το ΜέΡΑ25 θα ξεναγηθεί στο Μουσείο Τυπογραφίας.

Στις 7.30μμ μέχρι τις 10μμ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Akali με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook