Η Ντόρα αδειάζει την πρόταση Ανδρουλάκη: «Θα φέρει πρωθυπουργό «Kinder έκπληξη» που δεν θα έχει ψηφίσει ο λαός»

η-ντόρα-αδειάζει-την-πρόταση-ανδρουλά-1659663

«Ο λαός έχει δικαίωμα να ξέρει ποιος θα είναι Πρωθυπουργός αύριο» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με την πρόταση Ανδρουλάκη για τοποθέτηση κάποιου τρίτου πολιτικού προσώπου ως πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας το πρόσωπο αυτό ως… Kinder έκπληξη που θα εμφανιστεί από το Πασχαλινό αυγό και δεν θα έχει ψηφιστεί από κανέναν.

Η κα Μπακογιάννη, μιλώντας σε εκδήλωση στον Σταλό το βράδυ της Κυριακής, είπε τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα κάνει μια προοδευτική κυβέρνηση. Με ποιους; Με τον Βαρουφάκη που έκλεισε τις τράπεζες; Αυτός όμως λέει ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με τον ίδιο. Το ΚΚΕ ούτως ή άλλως δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν.

Μένει ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει ούτε Μητσοτάκη ούτε Τσίπρα και θα μας φέρει ένα άλλο πολιτικό πρόσωπο…Kinder έκπληξη.

Θα εμφανιστεί από το πασχαλινό αυγό ένας άλλος πολιτικός που θα εμπιστευτεί ο κ. Ανδρουλάκης. Πλην όμως, δεν θα τον έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός. Και ο λαός έχει δικαίωμα να ξέρει ποιος θα είναι πρωθυπουργός αύριο».

zarpanews.gr

5 thoughts on “Η Ντόρα αδειάζει την πρόταση Ανδρουλάκη: «Θα φέρει πρωθυπουργό «Kinder έκπληξη» που δεν θα έχει ψηφίσει ο λαός»

  1. Ντορα πε αλευρι!!!!

    Η καλπη δεν θα σε γυρευγει σιγουρα!!!

    θα παρετε αυτο που σας αξιζει…

    1. Πέστα Ντόρα, Ο λόγος σου πολύτιμος, ΟΙ άλλοι έχουν άπειρους και ακατάλληλους ηγέτες και στο κάτω κάτω ένας πρωθυπουργός κρίνεται στο σύνολο της τετραετίας και όχι για ΕΝΑ μόνο συμβάν! Για να τα βάλουμε κάτω να δούμε τί πρόσφερε ο κάθε ηγέτης κόμματος της θητείας του να δούμε μετά ποιός είναι καλύτερος. Με Τσίπρα θα μπαίνανε όλοι οι ξυπόλητοι από Ασία με την έγκρισή του να κλέβανε, να σκοτώνουνε και να βιάζουνε!!!

      1. Δεν αντεχεις κακομοιτση να μην μιλησεις…Ενας Θεός κατεει ποιανου κομματαρχη βαφτιστηρι εισαι για να κλεινεις τα ματια σου στην βρωμα της δεξιας…

        Κοιμησου απο το αλλο πλευρο,μα θα τα πουμε στην καλπη…

        Τη Μακονια καλη γαργαρα την κανετε 4 χρονια τωρα,εσειςπου σκιζατε τα ρουχα σας οτι θα σκιζατε τις Πρεσπες και μετα «μια χαρα η συμφωνια»,τους παιδεραστες που αγκαλιαζετε το ιδιο,τα λάμογια με τις Οφ Σορ,σιγουρα το τσιγαρο του Πολακη φταιει,οσο για το λιτρο τη βενζινα και το κιλο το ψωμι και τα μακαρονια ποσο ειχανε επι Σφυριζα;;;;Δεν θυμασαι;;;;Θυμομαστε εμεις…
        «Ναι,κι επειδηη θα πατε να ψηφισετε τσοι ξεβρακωτους ,χωρις γκλαμουρια,νεοπασοκους θα φθηνισει η βενζινα;;;
        Τουμπεκι δικε μου,εσας και τη βρωμα σας την φαγα
        με στη μαπα 4 χρονια ,λες και ειχαμε ξεχασει «τι σημαινει Δεξιά»,ας δοκιμασουμε και κανα βουλευτη που δεν κυκλοφορα με σακουλες με 200 ευρα,δεν πιανει τους ποπους αγοριων κτλ κτλ
        Εσεις στην ακρη τωρα…!!!!
        ΠΠρρρρρρρρ να ίο νααααααα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook