Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι γύρισε διαφήμιση και είναι… ίδια η μαμά της | Video

η-κόρη-της-μόνικα-μπελούτσι-γύρισε-δια-993626

Ονομάζεται Ντέβα Κασέλ, είναι 15 ετών και έχει κληρονομήσει τα γονίδια της σπάνιας ομορφιάς της μητέρας της καθώς και τη γοητεία του Γάλλου μπαμπά της. Η μεσογειακή ομορφιά της έφηβης Ντέβα, τα σκούρα μακριά μαλλιά και οι εντυπωσιακές αναλογίες της, έκαναν τον ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana να ζητήσει από τη νεαρή να συμμετέχει στο σποτ για το νέο του άρωμα.

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί και από την πρώτη ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι η 15χρονη είναι ίδια η μαμά της, Μόνικα Μπελούτσι.

Με ένα αέρινο λευκό φόρεμα και λουλούδια στα χέρια, η Ντέβα Κασέλ κλέβει τις εντυπώσεις. Με μαύρα μακριά μαλλιά και μάτια ίδια με της μητέρας της, η 15χρονη Ντέβα φαίνεται πως ξεκινά μια σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ. Αυτή είναι η πρώτη της δουλειά. Μάλλον, όμως, δεν θα είναι η τελευταία.

Η Ντέβα είναι η πρώτη κόρη που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ. Έξι χρόνια μετά τη γέννησή της, το ζευγάρι απέκτησε και τη δεύτερη κορούλα του, τη Λεονί.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook