Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει την «έκπληξη» με το μεγάλο άλμα στην καριέρα της

η-κατερίνα-παπουτσάκη-κάνει-την-έκπλ-1360198

Άλλαξε τα μαλλιά της και το στυλ της και έγινε μία δυναμική γυναίκα των ’70s. Η μεγάλη τηλεοπτική της επιστροφή φέρνει εκπλήξεις.

Τα χρόνια περνούν, αλλά παραμένουν πάντα τα… καλύτερα. Και όλα αυτά στην σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που έρχεται ξανά στις οθόνες μας από την ΕΤ1 με μία εντυπωσιακή μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας Κατερίνας Παπουτσάκη και την δυναμική είσοδο, νέων και αγαπημένων μας ηθοποιών. Η Κατερίνα δημοσίευσε μάλιστα και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το τηλεοπτικό της makeover.

Η Μαίρη κατακτά το Κολωνάκι και γίνεται fashion icon των ’70s

Τα νέα επεισόδια της σειράς που επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας από την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις 23.00, φέρνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και στην καθημερινότητα όλης της οικογένειας των Αγγελόπουλων αλλά και των φίλων τους στη γραφική γειτονιά του Γκύζη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας έδωσε μία γεύση από την προσωπική της μεταμόρφωση ποζάροντας με αυτοπεποίθηση στο φακό. Και πως αλλιώς θα ήταν, αφού έχει γίνει πια μεγάλη και τρανή σχεδιάστρια μόδας με μπουτίκ στο Κολωνάκι. Οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας πέφτουν κυριολεκτικά στα πόδια της για τις δημιουργίες της.

Η ηθοποιός άλλαξε τα μαλλιά της, φόρεσε γυαλιά (αλά ’70s) και το look της είναι πραγματικά ξεχωριστό και απόλυτα ταυτισμένο με το κλίμα της εποχής, εν έτει 1977. Και της πηγαίνει πολύ!

Ο σύζυγός της Στέλιος, που υποδύεται ο Μελέτης Ηλίας δεν θα πάρει με καλό μάτι αυτή την δυναμική άνοδο της γυναίκας του και εκτός από τα βάσανα με την σύζυγό του θα έχει και μπελάδες με την νέα του προισταμένη του στο Υπουργείο που θα υποδυθεί η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή. Είσοδο στη σειρά κάνει και ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης στον ρόλο ενός Κολωνακιώτη γόη της εποχής που φλερτάρει τη Μαίρη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram και μία φωτογραφία με την ηθοποιό Τζένη Θεωνά που εκτός από καλή της φίλη, είναι και η αδελφή της Νανά στη σειρά. Και εκείνη με τη σειρά της αναλαμβάνει την μπουτίκ Νο 2 της οικογένειας.

Οι πιτσιρικάδες Άγγελος και Λούης μεγάλωσαν και έχουμε δύο νέους ηθοποιούς που θα τους υποδυθούν στα ανήσυχα χρόνια της εφηβείας τους. Οι ηθοποιοί Βαγγέλης Δαούσης και Δημήτρης Σέρφας είναι τα δύο ταλαντούχα παιδιά που μπαίνουν εξίσου δυναμικά στο κάστ.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook