Η κακοκαιρία διέλυσε την αυτοσχέδια διάβαση στον Κερίτη | Photos+Video

η-κακοκαιρία-διέλυσε-την-αυτοσχέδια-δ-836061

Η νέα επιδείνωση του καιρού που έφερε έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους και στα Χανιά προκάλεσε την κατάρρευση του αυτοσχέδιου γεφυρώματος-περάσματος στον Κερίτη.

Στο βίντεο που ανέβασε κάτοικος της περιοχής, φαίνεται τα ορμητικά νερά του Κερίτη να έχουν παρασύρει το πρόχειρο πέρασμα στο σημείο:

Πάντως οι κάτοικοι της περιοχής που υπερασπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες την αυτοσχέδια κατασκευή, ήδη από την Πέμπτη το πρωί είχαν απαγορεύσει τη διέλευση από το πέρασμα.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Η κακοκαιρία διέλυσε την αυτοσχέδια διάβαση στον Κερίτη | Photos+Video

  1. Να κάτσει τώρα ο αντιπεριφερειάρχης μας που δεν του άρεσε να βρει λύση στους ανθρώπους αντί να σβηνει κεράκια στις τούρτες και να κάνει δηλώσεις για βραστά και καζανια.τωρα θα καταλαβει πόσο τον βόλευε η λύση που είχε βρεθεί με την πρόχειρη διάβαση. Εξάλλου είχε πει ότι ήταν έτοιμη η λύση.περιμενουμε.

  2. Εννοεις οτι μαλλον οι ευχες. Γιατι αν πηγαινανε συνεργεια για κατεδαφιση του αυθαιρετου ποιος θα την πληρωνε;
    Κυριοι κ κυριες «γεφυρες» θα πεφτουν παντα. Κ λυσεις «διαβασης» θα πρεπει ννα μην τις ξορκιζουμε. Το επειδοσιο ελαβε τελος. Μαθαμε οτι ο βασιλιας ειναι γυμνος. Σιγα το νεο. Ας αναλογιστει ο καθενας τις ευθυνες του. Ολοι εχουμε ευθυνες σε ενα πολιτευμα που αποκαλειται δημοκρατια. Δημοκρατια σημαινει συνυπευθυνοτητα και συμμετοχη.

  3. Κοπελια μην τρελαινεστε…..μετά τις εκλογες θα παίξει συνεργασία Αρναουτακη-Μαρκογιαννακη κ από κοινου θα λυθουν τα προβληματα τση Κρήτης θα με θυμηθείτε…..

  4. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ, ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΙΑ.

  5. τωρα ειναι η ωρα του ΑΠΟΣΤΟΛΗ του ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.

    ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΥΟ ΟΖΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ και βαλε τη γεφυρα που υποσχεθηκες τη Δευτερα στις δηλωσεις σου. Οι κατοικοι περιμενουν και απο αυριο θα ρχισει γκρινια και πιεση ξανα!
    ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!

  6. Αποστολή εδώ και λίγο καιρό έχεις αποκτήσει μια αλαζονεία πολύ μεγάλη.εχεις μαζέψει πολύ οργη από τον κόσμο.ασε τις δηλώσεις.καλο δε σου κάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook