Η φωτιά έκρυβε… φόνο – Ανατροπή με το πτώμα του άνδρα που κάηκε στα Χανιά | Photos

η-φωτιά-έκρυβε-φόνο-ανατροπή-με-το-π-1438828

Εντελώς διαφορετική τροπή πήρε η υπόθεση της ανεύρεσης σορού σε σπίτι που κάηκε στην οδό Κύπρου στα Χανιά, στις 4 Μαΐου (ΕΔΩ). Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το περιστατικό έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματική ενέργεια και διεξάγονται έρευνες την εξιχνίασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος του 53χρονου οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτύπημα μεταλλική ράβδο. Ο θάνατος προηγήθηκε κατά λίγα λεπτά της φωτιάς, γι’ αυτό και θεωρείται ότι ο εμπρησμός έγινε για να καλύψει την εγκληματική ενέργεια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανεύρεσης απανθρακωμένου πτώματος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, σε χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας τις πρώτες πρωινές ώρες της 04.05.2022 στα Χανιά.

Ειδικότερα από τη διενέργεια αυτοψίας στο χώρο όπου κατασβέστηκε η πυρκαγιά, από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων προέκυψε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε σκοπίμως από ανθρωπογενή παράγοντα με χρήση εύφλεκτων υλικών. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 53χρονο ημεδαπό.

Στη συνέχεια και κατόπιν της Ιατροδικαστικής εξέτασης (νεκροψία-νεκροτομή) του πτώματος, πρόεκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, καθόσον το πτώμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων λόγω αρμοδιότητας, η οποία συνεχίζει την προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Η φωτιά έκρυβε… φόνο – Ανατροπή με το πτώμα του άνδρα που κάηκε στα Χανιά | Photos

  1. Δεν θα έκανε τον κοιμισμένο όταν μπήκαν οι …….επενδυτές που σκόρπισε ο ανθέλληνας μητσοτακης στην Κρήτη, θυμάστε που τούς κατέβαζε με τα πλοία της γραμμής 1500 κάθε δύο- τρεις μέρες ! Μαζί σας ταξιδεύανε, τους βλέπατε αλλά όπως και τώρα το παίζατε κότες και δεν αντιδράσατε γιατί τούς έστελνε ο αφέντης σας πού ψηφίσατε για να σας ……μπολιάσουν !

  2. Ο/Η Κάνε μια χάρη στην ανθρωπότητα αρουραίε, μην μας αφήσεις απογόνους !!! λέει:

    Πολύ βολικά δεν μας ανέφερες που διαφωνείς βέβαια κοπριά !
    Εγώ είμαι στο εγκληματολογικό ήδη, κατσε εσυ να γλυφεις το γυφτοσογο για να σου πούνε που πετάνε τα σκουπίδια τους να ξαναβρείς τη χαρά και το ονειρο της μίζερης ζωης σου !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook