Η Έλβη Στασσίνου επισκέφτηκε Δήμο Πλατανιά και ΕΛΕΠΑΠ Χανίων | Photos

Το Δημαρχείο Πλατανιά και την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων επισκέφτηκε την Πέμπτη η υποψήφια βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία, Έλβη Στασσίνου.

Με τους ανθρώπους του Δήμου Πλατανιά, η κα Στασσίνου συζήτησε κυρίως τα θέματα αποκατάστασης των ολέθριων καταστροφών που έπληξαν τον Δήμο τον χειμώνα, για τα οποία δεσμεύθηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός, σε κάθε προσπάθεια συνέχισης αλλά και γρήγορης αποκατάστασης των έργων.

Ακολούθησε η επίσκεψη της Χανιώτισσας υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας, στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων Χανίων.

Εκεί άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ, παρουσίασαν στην κα Στασσίνου το τόσο σημαντικό έργο που επιτελεί, το οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Χανιώτισσα δικηγόρος “για την ίδια είναι λειτούργημα”.

Τέλος κατά την ξενάγηση που είχε στις εγκαταστάσεις του κτιρίου, από την Υπεύθυνη της ΕΛΕΠΑ, Μάγκι Αρσενίδου, η κα Έλβη Στασσίνου δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου το Παράρτημα Χανίων να έχει την οικονομική ενίσχυση που απαιτείται από το κράτος, η οποία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας “δυστυχώς μετά τα μνημόνια, δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα”.

zarpanews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΖώδια: Οι 3 τέλειες ερωτικές σύντροφοι
Επόμενο άρθροΓεννηματά: Εγγυώμαι την πολιτική σταθερότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ