Η Χανιώτισσα Evangelia στον τόπο καταγωγής της – Σήμερα στην Παλαιόχωρα η πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα

η-χανιώτισσα-evangelia-στον-τόπο-καταγωγής-τη-1511442

Η πρώτη συναυλία της παγκόσμιας Evangelias στην Ελλάδα θα γίνει στην Παλαιόχωρα την Παρασκευή 26 Αυγούστου!

Η υπερταλαντούχα Evangelia, με καταγωγή από το Σέλινο, αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Κρήτης σε όλο το μουσικόφιλο κοινό του πλανήτη, τα τελευταία χρόνια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας πάνω της. Από το 2020 άλλωστε, ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Sony Productions, με τα τραγούδια της να κάνουν εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο, αλλά και την ίδια να μην ξεχνά ποτέ την κρητική της καταγωγή.

Πρόσφατα έκανε συνεργασία ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα και έκαναν κοινή εμφάνιση στα Mad Awards!

Σε λίγες ημέρες, η Evangelia, πρόκειται να δώσει την πρώτη της συναυλία, επί ελληνικού εδάφους, η οποία δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού, πέραν της αγαπημένης της Παλαιόχωρας. Με την ίδια να δηλώνει ότι “Κάθε καλοκαίρι, από τότε που ήμουν μόλις 30 ημερών, πήγαινα στα νότια του νομού Χανίων στα Πλεμενιανά, στο χωριό όπου ζούσε η γιαγιά μου. Έμενα μαζί της στο αγρόκτημά της όπου μου έμαθε να κάνω διαφορες δουλειες του χωριού —να μαγειρεύω, να ταΐζω τα πρόβατα,

να αρμέγω την κατσίκα…! Τα βράδια κατέβαινα για βόλτα και χορό στην μικρή παραλιακή κωμόπολη, την Παλαιόχωρα, όπου περνούσα αλησμόνητες στιγμές με την παρέα μου.

Η Παλαιόχωρα, πέραν από την ιδιαίτερη θέση που έχει στην καρδιά της νεαρής ερμηνεύτριας, είναι και το μέρος που γυρίστηκε το πρώτο της video clip.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook