Η απόλυτη χλιδή: Το γιοτ του Εμίρη του Κατάρ έδεσε στο Λιμάνι της Σούδας | Photos

“Υψηλές αφίξεις” στο λιμάνι της Σούδας. Το απόγευμα της Τρίτης έδεσε στην προβλήτα Αδρίας ένα γιότ τόσο εντυπωσιακό, που ήταν αδύνατον να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα όσων ήταν στο λιμάνι εκείνη την ώρα.

Πρόκειται για το γιοτ Al Lusail με σημαία Κατάρ, το οποίο ανήκει στον Εμίρη του Κατάρ Tamim bin Hamad Al Thani.Το γιοτ των 123 μέτρων δεν ειναι μόνο εντυπωσιακό εξωτερικά. Εξίσου εντυπωσιακό και πολυτελές είναι το εσωτερικό του το οποίο περιλαμβάνει γυμναστήριο, ασανσέρ, πισίνα, κινηματογράφο, κομμωτήριο κ.ά

Στην Σούδα έφτασε ερχόμενο από την Βαλέτα της Μάλτας, ενώ είναι άγνωστο πόσο θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην περιοχή υπάρχουν security και η πρόσβαση έστω και λίγα μέτρα μακριά από το γιοτ είναι αδύνατη.

Άγνωστο επίσης παραμένει το αν είναι στο γιοτ ο ίδιος ο Εμίρης του Κατάρ.

Ο 39χρονος Εμίρης είναι ο τέταρτος γιος του προηγούμενου εμίρη και έχει βρεθεί στο παρελθόν σε διάφορα κυβερνητικά πόστα, έχει αναλάβει την προώθηση αρκετών αθλητικών διοργανώσεων στην χώρα και θεωρείται ο άνθρωπος που συνέβαλε στην ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2022 από το Κατάρ. Είναι μεταξύ άλλων, ιδρυτής της εταιρίας Oryx Qatar Sports Investments, στην οποία ανήκει και η ποδοσφαιρική ομάδα Paris Saint-Germain.

zarpanews.gr