Κουκάκι: Μαρτυρικά τα τελευταία λεπτά ζωής της 46χρονης – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 55χρονο

κουκάκι-μαρτυρικά-τα-τελευταία-λεπτά-1473411

Νέες λεπτομέρειες για την αποτρόπαιη γυναικοκτονία στο Κουκάκι έρχονται στο φως, καθώς όλα δείχνουν ότι ο 55χρονος δράστης βασάνισε τη γυναίκα του, Κατερίνα, ξυλοκοπώντας τη, πριν την σκοτώσει.

Ο 55χρονος μάγειρας και πρώην αθλητής της πάλης εξαγριώθηκε, όταν είδε τη 46χρονη εν διαστάσει σύζυγό του να ετοιμάζει βαλίτσα για να φύγει ταξίδι.

Ο δράστης άρχισε να βρίζει το θύμα, το οποίο απάντησε στις ύβρεις. Τα τελευταία λεπτά ζωής του θύματος έμελλε να είναι βασανιστικά, καθώς ο 55χρονος άρχισε στη συνέχεια να ξυλοκοπεί βάναυσα τη γυναίκα, προτού αρπάξει ένα μαχαίρι της κουζίνας και αρχίσει να την κυνηγά.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 55χρονου που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονο σύζυγό του στο Κουκάκι, προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακόμη κατά του 55χρονου απο την εισαγγελία ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της συζύγου του. Και αυτό καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία ο 55χρονος είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Ολα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης. Ο 55χρονος μάγειρας πήγε μετά τη δουλειά στο σπίτι της 46χρονης, στην οδό Ματρόζου, για να μιλήσουν. Το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τα τελευταία χρόνια και ο συζυγοκτόνος είχε μετακομίσει σε ένα άλλο διαμέρισμα.

Ο 55χρονος της ζήτησε να τα ξαναβρούν αλλά εκείνη αρνήθηκε. Μόλις ο δράστης είδε πως η 46χρονη ετοίμαζε μια βαλίτσα για να πάει ταξίδι έγινε έξαλλος. Άρχισε να φωνάζει και ο καβγάς φούντωσε. Κάποια στιγμή, έχασε τον έλεγχο και άρχισε να τη χτυπά με μανία.

Στη συνέχεια πήρε το μαχαίρι της κουζίνας και την κυνήγησε την ώρα που το θύμα προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μανία του. Της κάρφωσε το μαχαίρι στην πλάτη και αφού η άτυχη γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα τη δολοφόνησε μαχαιρώνοντάς την στο λαιμό και στο θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο δράστης, πριν κλείσει πίσω του την πόρτα του διαμερίσματος για να εξαφανιστεί μετά τη σφαγή της 46χρονης συζύγου του πήρε τηλέφωνο τον γιο του λέγοντας «Τσακώθηκα με τη μητέρα σου. Πήγαινε σπίτι να δεις…».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook