Γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά – Προσπαθούσε να περάσει απέναντι στην οδό Κισσάμου | Photos

γυναίκα-παρασύρθηκε-από-αυτοκίνητο-σ-1257867

Μία πεζή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, στο περιστατικό που σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα, οταν μία γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει την οδό Κισσάμου, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού έπεσε πάνω της ένα αυτοκίνητο.

Η γυναίκα σωριάστηκε στην άσφαλτο και άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παραλαβή της και την μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά – Προσπαθούσε να περάσει απέναντι στην οδό Κισσάμου | Photos

    1. Δυστυχώς, οι «νέοι» πάνω των 70 ετών νομίζουν ότι βρίσκονται στο χωριό τους. Κανένας δεν περνάει από τη διάβαση ή από τα φανάρια.

  1. Ναι αμέ, λάθος η γυναίκα, πέρασε εκτός διάβασης, γιατί στην καταπληκτική πόλη που ζούμε θεωρώ ότι εάν πέρναγε από την διάβαση σίγουρα θα την αφήνανε να περάσει. Είμαστε οι πιο άχρηστοι οδηγοί στην Ευρώπη, αυτό είναι το πρόβλημα και όχι το γεγονός ότι η γυναίκα πέρασε εκτός διάβασης. Οι διαβάσεις εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο για να περιμένει ο πεζός να περάσουν όλα τα αυτοκίνητα και μετά άμα προλαβαίνει να περάσει και αυτός, έχουμε ξεχωριστό κώδικα οδικής συμπεριφοράς από όλη την Ευρώπη γιατί είμαστε μάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook