Γλυκά Νερά: Για συμπληρωματική κατάθεση ο 32χρονος πιλότος – Ποια είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν

γλυκά-νερά-για-συμπληρωματική-κατάθε-1238594

Την ώρα που ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν νέα στοιχεία προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που ίσως αποδειχθούν κομβικά στη λύση του μυστηρίου που υπάρχει γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι’ αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Για αυτό ο Μπάμπης έχει κληθεί να ανέβει πάλι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ προκειμένου οι αστυνομικοί να αντιπαραβάλλουν τα νέα δεδομένα για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook