Γιορτές Ρόκκας 2022 – Δείτε τη μεγάλη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

γιορτές-ρόκκας-2022-δείτε-τη-μεγάλη-συνα-1505672

Στην κορύφωση των Γιορτών Ρόκκας, κάτω από το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου, χιλιάδες κόσμου έγιναν θεατές στο μεγαλύτερο πολιτιστικό μουσικό δρώμενο του Αυγούστου.

Παρακολουθήστε την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ρόκκας Κισσάμου Χανίων και απολαύστε τις υπέροχες μελωδίες που μας ταξιδεύουν σε εποχές και σκέψεις, παρασύροντας μας σε ένα ταξίδι μυσταγωγικό με θέα τον αρχαιολογικό χώρο στον λόφο και το φαράγγι της Ρόκκας.

Δείτε ολόκληρη τη συναυλία στο παρακάτω βίντεο:

Το πλούσιο πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks και αγαπημένα άλμπουμ.

Opening Act : Σόλο για βιολί σε έργα Μίκη Θεοδωράκη και Νικολό Παγκανίνι, από το Γιάννη Μαγειρόπουλο, ένα νέο ταλαντούχο μουσικό από την Κρήτη, που στα 17 του χρόνια έχει προλάβει να διακριθεί για το ταλέντο και τη δεξιοτεχνία του.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη κεντρική σκηνή των Γιορτών Ρόκκας, την οποία επιμελήθηκε η βραβευμένη σκηνογράφος Shizuka Hariu με έμπνευση από το φετινό θέμα των Γιορτών, την αντανάκλαση, την πανσέληνο αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Κισσάμου. Η σκηνή λειτουργεί ως μία εικαστική αντανάκλαση της σελήνης.

Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Υπουργείο Πολιτισμού, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ρόκκας, Πολιτιστικός Σύλλογος Κεράς “Η Αντωνούσα”, Δήμος Κισσάμου, Δήμος Πλατανιά

Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού “Στο φως του φεγγαριού”

 

zarpanews.gr

One thought on “Γιορτές Ρόκκας 2022 – Δείτε τη μεγάλη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

  1. Σκόρπιες σκέψεις από τη χθεσινή βραδιά στη Ρόκκα. Βρέθηκα πρώτη φορά στο χώρο και ομολογώ το τοπίο είναι απίστευτο. Στα θετικά της βραδιάς, η εξαιρετική οργάνωση από τους ντόπιους στο θέμα παρκάρισμα και πρόσβαση στο χώρο. Μας έκαναν τη ζωή εύκολη και μπράβο τους. Είναι αξιαίπενη μια προσπάθεια που προσφέρεται δωρεάν στο κοινό.
    Στα αρνητικά τώρα…χτες ο χώρος ήταν σχεδόν γεμάτος. Δεν είδα πουθενά κάποια έξοδο κινδύνου ή κάποιο τρόπο διαφυγής σε περίπτωση οποιουδήποτε απρόοπτου. Ομολογώ με τόσο κόσμο, ένιωσα κάπως ανασφάλεια , αν συμβεί κάτι (από σεισμό μέχρι φωτιά).
    Αυτό το βασικό μειονέκτημα για μένα. Κατά τα άλλα…τα γνωστά….το κοινό αργεί να προσέλθει…η συναυλία ξεκινά πάνω από μισή ώρα μετά…και παρ΄όλο που ο χώρος είναι ανοικτός …υπήρχε αρκετή κάπνα….μάλλον προτιμάμε να μυρίζουμε το τσιγάρο…παρά τη μεθυστική ρίγανη που υπήρχε γύρω μας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook