Γιώργος Παρτσαλάκης: «Σταματώ οριστικά από ηθοποιός – Πάω Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»

γιώργος-παρτσαλάκης-σταματώ-οριστι-1424595

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «The night out» και εξομολογήθηκε την απόφασή του, να επιστρέψει στην Κρήτη, όταν ολοκληρωθεί η σειρά «Η γη της ελιάς».

«Είναι τρυφερός σαν πατέρας βοηθάει πολύ. Η πιο δύσκολη στιγμή με τον πατέρα μου ήταν σε ένα μαγαζί που είχε κάνει και δεν πήγε καλά» δήλωσε για τον ηθοποιό, ο γιος του Μανώλης. «Μου αρέσει να τον βλέπω στο θέατρο, μπορεί να έβλεπα και μία παράσταση 40 φορές» ανέφερε. Όταν χώρισαν οι γονείς του εξήγησε πως η κατάσταση κύλησε ομαλά για εκείνον. «Δεν είδα διαφορά, ήμουν μικρός όταν χώρισαν, δεν μου έλειψε κανείς τους» τόνισε.

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για τα επόμενα σχέδια του

Ερωτηθείς για τα πρόσωπα που του στάθηκαν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, απάντησε: «Μόνο ο γιος μου ο μεγάλος που ήταν τότε 18 χρονών και η αδερφή μου η μικρή που είναι μεγαλύτερη από εμένα. Πήγα στην Κρήτη για ένα χρόνο και το ξανασκέφτηκα και είπα να κάνω μία κίνηση ακόμα» είπε.

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά τη «Γη της Ελιάς» έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα δρώμενα. «Θέλω να ζήσω τρυφερά όσο μου έχει μείνει» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook