Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτός είναι ο 21χρονος γιος του. Βλέπεις κάποια ομοιότητα που δεν βλέπω;

γιώργος-παρτσαλάκης-αυτός-είναι-ο-21χρο-963046

Ο πρώην τηλεοπτικός Άκης Αρώνης της σειράς του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις, που φέτος πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Λυκούργου Μπράτη στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» έχει δυο γιους, τον Μανώλη και τον Διαμαντή. Ο πρώτος είναι πλέον 31 ετών, ενώ ο δεύτερος -ο κατά δέκα χρόνια μικρότερος από τον αδερφό του- είναι 21 ετών.

Και παρόλο που ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, μόνο ένας από τους δυο γιου του φαίνεται να ακολουθεί την πορεία που χάραξε στην υποκριτική.

Ο λόγος για τον 21χρονο Διαμαντή, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική και τον κινηματογράφο, όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας του σε παλαιότερη συνέντευξη. Από την άλλη, ο Μανώλης -στα 31 του χρόνια πλέον- έχει κατασταλάξει επαγγελματικά καθώς έχει στην κατοχή του μαγαζί με burger στο Ίλιον και πιο πρόσφατα στο Αιγάλεω.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο γιος του δεν μοιάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους. Ίσως και καθόλου

Πάντως, από τις δυο (και μοναδικές) φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπαμπάς και γιος δεν μοιάζουν ιδιαιτέρως. Ως φαίνεται, ο Γιώργος Παρτσαλάκης δεν μετέδωσε στον γιο του ούτε χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης, αλλά ούτε και το καλλιτεχνικό μικρόβιο.

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του Happy Day, ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε αναφερθεί στους δυο του γιου. Κυρίως, στα δυο τελείως διαφορετικά επαγγελματικά μονοπάτια που ακολουθούν. «Οι γιοι μου είναι 28 και 18 χρονών. Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον. Ανοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά. Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, είναι 18 χρονών, τελείωσε το σχολείο και όπως φαίνεται θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός».

«Δεν έχω πει ποτέ “όχι” στα παιδιά μου. Στα όνειρά τους. Είμαι χαλαρός μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται. Όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός», πρόσθεσε μεταξύ άλλος ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

ladylike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook