Γιώργος Καρατζαφέρης: Θα πήγαινα 100% στο GNTM ως κριτής

γιώργος-καρατζαφέρης-θα-πήγαινα-100-στο-gntm-994955

Για όλα μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ραντάρ» με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο στον Alpha ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Θα πήγαινα 100% στο GNTM. Έχω μια εμπειρία από το 1969 ατελείωτη. Έχω την αίσθηση ότι για να είσαι κριτής πρέπει να είσαι εραστής αυτού που κάνεις. Δεν μπορείς να είσαι καλός ποδοσφαιριστής και να είσαι αδιάφορος» είπε σχετικά με την εμπειρία που έχει στο χώρο του μόντελινγκ, λόγω του πρακτορείου μοντέλων της γυναίκας του.

Για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

«Φυσικά αυτό που έγινε δεν είναι ευλογία κυρίου, αλλά θα έλεγα ότι ο κ. Πορτοσάλτε, όσες φορές έγιναν επιθέσεις σε άλλα σπίτια, δεν είχε πει τίποτα. Τώρα γκρίνιαξε, μίλησε, παραπονέθηκε. Όλες οι επιθέσεις εντάσσονται σε ένα πλαίσιο να φοβίσουν και να πουν ότι έχουν φτάσει στην εξώπορτα».

Για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Η βαθμολογία του δεν είναι άριστα. Εγώ όταν άκουσα ότι θα πάει στην κυβέρνηση της ΝΔ ο Χρυσοχοΐδης χάρηκα πάρα πολύ. Έκανε πολύ ωραία εκκίνηση πιστεύοντας ότι έχει να κάνει 100αρι και θα κόψει το νήμα, αλλά δεν ήξερε ότι πρέπει να κάνει μαραθώνιο. Αυτό που βλέπω είναι μια κόπωση και πρέπει να κοιτάξει πώς θα κάνει την κούρσα. Είναι ο πιο κατάλληλος γι αυτή τη θέση, απλώς υπάρχουν λάθη τακτικής και φαίνονται. Δεν πρέπει να χτυπάμε τον Χρυσοχοΐδη αλλά να συνδράμουμε σε αυτό που κάνει».

Για Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ο Άδωνις θα ανέλθει μέσα στη δεκαετία που διανύουμε. Είναι εμφανές για τον έμπειρο παρατηρητή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτίζει περισσότερο το πορτρέτο του για το εξωτερικό. Ο στόχος του είναι να γίνει ο επόμενος Μπαρόζο. Πάει για έξω, δεν είναι αυτοσκοπός του να τελειώσει την καριέρα του εδώ, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Βλέπω ότι η επόμενη διαδοχή των πραγμάτων, εκ της επιλογής του Μητσοτάκη δεν μπορεί να είναι άλλη από τον Άδωνι. Φαίνεται ότι ο Άδωνις μπαίνει μπροστά, μπαίνει στη φωτιά. Πλακώνεται με όλους, οι άλλοι έχουν συστολή. Ισχυροποιεί τους δεσμούς του με τα ταξίδια που κάνει και έχω την αίσθηση ότι θα πάει εκεί το πράγμα. Για το Ελληνικό είπα ότι χρειάζεται προσοχή και όχι πολύ γκάζι».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook