Γιάννης Κασσελάκης: Η ΝΔ στα Χανιά μπορεί να βγάλει και τέσσερις βουλευτές

γιάννης-κασσελάκης-η-νδ-στα-χανιά-μπορ-883582

Την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε μιλώντας στον SUPER FM και στον Δημήτρη Παππά, o Γιάννης Κασσελάκης, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στα Χανιά.

Ο κ. Κασσελάκης, εκτίμησε μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία πως σε επίπεδο Χανίων θα υπάρξει ανατροπή σε σχέση με τις Ευρωεκλογές: «Όχι μόνο τρεις και τέσσερις βουλευτές μπορούμε να διεκδικήσουμε. Ο Τσίπρας έχει απομυθοποιηθεί στα μάτια των Χανιωτών» είπε χαρακτηριστικά.

«Η φαντασία ορισμένων οργιάζει»

Για την είσοδο του στο ψηφοδέλτιο που για πολλούς αντιμετωπίστηκε ως «ανατροπή της τελευταίας στιγμής» σχολίασε: «Μπορώ να πω πως ο κόσμος αγκάλιασε την υποψηφιότητά μου – Όλοι είμαστε στον αγώνα αυτό από την αρχή, ο καθένας με τη δική του συνεισφορά. » ενώ για το κατά πόσο ο ίδιος έκανε… προεκλογικό αγώνα στην περιοχή του πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, τόνισε:

«Η δική μου εμπλοκή έχει να κάνει με την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση. Εγώ συμμετέχω σε όλα από πριν καν γίνει ο κ. Μητσοτάκης πρόεδρος της ΝΔ. Η φαντασία των ανθρώπων ξέρετε ότι οργιάζει. (…) Εγώ ασχολούμαι με αυτά γιατί είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Το ενδιαφέρον μου είναι μόνιμο και διαχρονικό».

Τέλος, εκτίμησε πως «ο κόσμος περιμένει με ενθουσιασμό την 7η Ιουλίου για να πάει να τοποθετηθεί. Ο λαός είναι πλέον ώριμος έχει την εμπειρία εννέα μνημονιακών χρόνων και πηγαίνει στην κάλπη με περισσότερη διαύγεια».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook