Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χτύπησε το καμπανάκι της λήξης συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης | Video

γιάννης-αντετοκούνμπο-χτύπησε-το-καμ-1662424

Φωτιά και στη Wall Street έβαλε ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρέθηκε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής. Εκεί βρέθηκε και ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είχε μαζί και τα αδέρφια του Θανάση και Άλεξ, βρέθηκε εκεί για να πατήσει το κουδούνι της λήξης στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο χρηματιστήριο.

Εκεί βρισκόταν και το επιτελείο της εταιρίας Calamos του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία Τζον Κουδούνης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενθουσιασμένος, έδωσε το σήμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ανταλλαγής των μετοχών.

Στη Wall Street για την εκδήλωση βρέθηκε και ο Παύλος Γλύξμπουργκ με τους γιους του, τον 19χρονο Οδυσσέα – Κίμων και τον 14χρονο Αριστείδη – Σταύρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε μπάλες στα παιδιά

Έξω από το χρηματιστήριο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε μπάλες που υπέγραφε σε μικρούς θαυμαστές του που τον αποθέωναν και φώναζαν το όνομά του.

Προτού ο 28χρονος Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, που εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που είχε από τους Μιλγουόκι Μπακς, γίνει ο «Greek Freak» της Wall Street παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Εκεί ο Αντετοκούνμπο εξήγησε τη… συμμαχία του με τον Τζον Κουδούνης και τη συμμετοχή του στην εταιρία Calamos με την οποία δημιουργούν ένα επενδυτικό fund που θα κάνουν τέτοιους επενδύσεις πιο προσιτές, ενώ το 10% των πιθανών κερδών αυτού του πρότζεκτ θα δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα η οικονομική εκπαίδευση.

Ο Giannis εξήγησε πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τα οικονομικά γιατί «θέλω να δημιουργήσω τις συνθήκες ώστε ο κόσμος να έχει πρόσβαση σε επενδύσεις και να βοηθήσω τον κόσμο όσο μπορώ», τόνισε και συνέχισε πως «είναι πολύ σημαντική η οικονομική εκπαίδευση και η κατανόηση της οικονομίας. Μεγαλώνοντας δεν είχα κανέναν να μου εξηγήσει πως λειτουργεί και να μου μάθει πως να επενδύω τα χρήματα μου. Ήρθα στις ΗΠΑ στα 18 μου και μου έδωσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια. Δεν ξέρεις τι να κάνεις με αυτά… Το 70% των αθλητών καταλήγει να μην έχει χρήματα». Επίσης υπογράμμισε πως το πρώτο πράγμα που θα μάθει στα παιδιά του είναι να είναι προσεκτικά με τα χρήματά τους.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook