Γεμάτες οι Μ.Ε.Θ στην Κρήτη – Οριακά στο να διασωληνωθεί 20χρονη κοπέλα

γεμάτες-οι-μ-ε-θ-στην-κρήτη-οριακά-στο-1033612

Σε συναγερμό βρίσκεται το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου από τις 11 το πρωί της Κυριακής για 20χρονη κοπέλα που διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Τόσο η κοπέλα όσο και η μητέρα της βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό. Επειδή ήταν ανεμβολίαστες, η νεαρή κοπέλα εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση και αξιολογείται διαρκώς η κατάστασή της και το ενδεχόμενο διασωλήνωσης από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

«Σύμφωνα με όσα μας λένε οι γιατροί υπάρχει μικρή βελτίωση αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα αποφευχθεί η διασωλήνωση. Είναι οριακό», επισημαίνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Μανόλης Ανδρεαδάκης.

Όπως ο ίδιος εξηγεί δεν υπάρχουν κλίνες ΜΕΘ κορονοϊού σε ΠΑΓΝΗ, Βενιζέλειο, Ρέθυμνο και Χανιά για να διακομισθεί η κοπέλα.

Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με το anatolh.com, δεν λειτουργεί η ΜΕΘ κορονοϊού, αφού είχε καταργηθεί λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγων. Το τελευταίο διάστημα όμως, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων και αναμενόμενης προσθήκης αναισθησιολόγου, έχει αποφασιστεί να λειτουργήσει ξανά, μετά την Τρίτη.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Θεόδωρος Κατάσος, εξηγεί πως υπάρχει «ανοικτή σύσκεψη για αξιολόγηση της κατάστασης τόσο σε ιατρικό όσο και σε Διοικητικό επίπεδο για το το θα γίνει».

Πάντως, ο Διοικητής ξεκαθαρίζει πως θα ακολουθήσει τις οδηγίες των υπεύθυνων γιατρών και ακόμα και χωρίς τη λειτουργία ΜΕΘ covid -19 “αν απαιτηθεί, η κοπέλα θα διασωληνωθεί”.

2 thoughts on “Γεμάτες οι Μ.Ε.Θ στην Κρήτη – Οριακά στο να διασωληνωθεί 20χρονη κοπέλα

    1. Ο/Η Μακριά από νοσοκομεια, αν κολλήσετε ιό είναι σίγουρα γριππη, αντιμετωπίσετε την όπως κάνατε πάντα. λέει:

      Ποσο ψωριάρης, κομπλεξικός και σούργελο μπορεί να είσαι ρε γύφτο οταν εύχεσαι αυτό στην οικογενοια. Πέρα από ροχαλα δεν νομίζω να αξίζεις περισσότερο.
      Να ΜΗ δεχθεί η οικογενοια ούτε και η κοπέλα να διασωληνωθεί γιατί θα την φάνε για να φοβίσουν τους νέους να κάνουν το εμβόλιο. Εμείς περάσαμε όλοι μας το …ιό, παίρνοντας μόνο βιταμίνη D, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. (Υπάρχουν σε όλα τα φαρμακεία ). Η απάτη καταρρέει, μετονόμασαν την γριππη σε COVID 19 και σκοτώνουν τον κοσμάκη δια σωληνώνοντας τους. Έχω αδελφό στο εξωτερικό, μόλις άλλαξε η κυβέρνηση κατήργησε μάσκες, αποστάσεις, εμβόλια, τεστ κλπ, άνοιξε τα μαγαζιά όλα όπως πρώτα και τώρα για 9 μήνες δεν υπάρχουν ούτε «κρούσματα «, ούτε διασωληνώσεις ούτε θάνατοι. Να θυμάστε πάντα ότι κανείς δεν εχει πεθάνει μέχρι να διασωληνωθεί, να θυμάστε πάντα ότι σας λένε κάτσετε σπίτι χωρίς να κάνετε τίποτα μέχρι να μην μπορείτε να αναπνευσετε (δηλαδή να πάθετε πνευμονία από την γριππη ) και μετά να πατε νοσοκομείο για να σας διασωληνωσουν και να σας βάλουν σε ένα σφραγισμένο φέρετρο χωρίς νεκροψία με την οδηγία να τραφείτε αυθημερόν για να μην έχετε χρόνο η περιθώριο να βάλετε εσεις δικό σας ιατροδικαστή να κάνει νεκροψία. Όλα αυτά έχουν ήδη αποκαλυφθεί και θα χρησημοποιηθουν στις δικές που άρχισαν ήδη με Γερμανία πρώτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook