Γάτος επέστρεψε στο σπίτι του μετά από 5 χρόνια περιπλανήσεων στους δρόμους Ι Photos

Τον Δεκέμβριο του 2015, ο μικρός γάτος Lottie το έσκασε από το σπίτι του, στην Αϊόβα· πέντε χρόνια μετά, σχεδόν στην επέτειο της εξαφάνισής του, το πανέξυπνο τετράποδο επέστρεψε σπίτι.

«Όσο περνούσαν τα χρόνια, η ελπίδα πως θα ξαναβλέπαμε τον Lottie έσβηνε. Καθώς είχε μάθει να ζει σε σπίτι και του έλειπαν τα νύχια του, φοβόμασταν ότι δεν θα τα κατάφερνε για πολύ καιρό ως αδέσποτο», είπε η ιδιοκτήτρια του γάτου, Kara Hanlon

Τελικά ο Lottie, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έκανε και πολλούς νέους φίλους.

Στις 21 Δεκεμβρίου, η φιλοζωική εντόπισε την ιδιοκτήτρια μέσω του μικροτσίπ του Lottie και την ενημέρωσε πως ο γάτος της βρέθηκε λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.

«Ήταν ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα. Άρχισα να ρωτάω στις γύρω γειτονιές, εάν υπήρχε κανείς που είχε δει τον γάτο μου όλα αυτά τα χρόνια».

Η Kara ανακάλυψε ότι ο Lottie επισκεπτόταν συχνά το σπίτι ενός ηλικιωμένου κυρίου που τον τάιζε, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.

Παράλληλα, ο γάτος σύχναζε και σε ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι της Kara, όπου απολάμβανε τα αποφάγια που του έδιναν οι ιδιοκτήτες.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
«Ο καθένας είχε δώσει διαφορετικό όνομα στον Lottie. Φαίνεται ότι ήταν πολύ αγαπητός. Θα τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας από εδώ και πέρα», κατέληξε η Kara.

 

Πηγή: ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ