Σκηνοθέτησε την απαγωγή της εγκύου συντρόφου του – Τη σκότωσε και την έκαψε

σκηνοθέτησε-την-απαγωγή-της-εγκύου-συ-1168224

Αποτροπιασμό προκαλεί σε ολόκληρη τη Βραζιλία ο φριχτός φόνος μίας εγκύου από τον σύντροφό της επειδή αυτός δεν ήθελε το παιδί τους. Ο 35χρονος Γουάντο Κορδέιρο Βασκονσέλος ομολόγησε το έγκλημά του αμέσως μετά τη σύλληψή του. Ο άνδρας είχε προσχεδιάσει τον φόνο. Σκηνοθέτησε την απαγωγή της 28χρονης Μαρία Ιφιγένεια Σοάρες, που ήταν έξι εβδομάδων έγκυος. Μάλιστα, έστειλε μήνυμα στην οικογένειά της ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και ζήτησε λύτρα ύψους 20.000 δολαρίων ώστε να την αφήσει ελεύθερη, σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό της αστυνομίας, Μάρκους Ρατακάσο.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τις κλήσεις που είχαν ληφθεί από το θύμα την ημέρα που εξαφανίστηκε. την περασμένη Τετάρτη, στη γειτονιά Χοσέ Βάλτερ. Οι ντετέκτιβ τον εντόπισαν στην Πακαχούς και ανακάλυψαν ότι οι δυο τους είχαν σχέση και αυτός είχε το κινητό του θύματος.Το κίνητρο του εγκλήματος

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, η κοπέλα ήταν έγκυος. Αυτός δεν ήθελε το παιδί και έτσι σχεδίασε πώς θα τη βγάλει από τη μέση. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο άνδρας ταξίδεψε περίπου 50 χιλιόμετρα με το πτώμα στο αυτοκίνητο όπου το εγκατέλειψε στην άκρη του BR-116, του δεύτερου μεγαλύτερου αυτοκινητοδρόμου της Βραζιλίας. «Είχαν ραντεβού. Έκαναν σεξ. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο καθώς στο πίσω μέρος του οχήματος είχε χαλί. Άρχισε να την πνίγει. Τη σκότωσε και μετά την τύλιξε στο χαλί. Την έριξε στο πίσω κάθισμα, πήγε σε βενζινάδικο, αγόρασε πέντε λίτρα βενζίνη, μετέφερε την κοπέλα στα όρια του BR-116, κι εκεί εγκατέλειψε το πτώμα αφού το έκαψε».

Η μητέρα της είπε ότι ο Γουάντο σκότωσε την Ιφιγένεια επειδή δεν αποδεχόταν την εγκυμοσύνη. Στην κατάθεσή του ο άνδρας αρνήθηκε το κίνητρο και ανέφερε ότι ήταν μαζί με το θύμα την ημέρα της εξαφάνισης αλλά την άφησε σε σπίτι στη γειτονιά Πλανάντο Άιρτον Σένα. Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία με κακή πρόθεση εξ αρχής, για θάνατο διά ασφυξίας, αδυναμία υπεράσπισης του θύματος και γυναικοκτονία αλλά και επιπρόσθετα για απόκρυψη πτώματος.

Εξαφάνιση

Η μητέρα του θύματος είπε ότι η κόρη της έφυγε από το σπίτι τους στη Χοσέ Βάρλετ στη Φορταλέζα λέγοντας ότι θα πάει στο σουπερμάρκετ και εν την ξαναείδαν. «Επέστρεψε σπίτι από την κλινική όπου ήταν μαθητευόμενη και είπε ότι θα πάει στο σουπερμάρκετ. Ο ύποπτος έστειλε μήνυμα στον πατέρα της λέγοντας ότι την είχαν απαγάγει» είπε η γυναίκα. Η μητέρα είπε ότι δεν γνώριζαν πως η κόρη τους έβγαινε μαζί του. «Αυτό το αγόρι είχε έρθει εδώ πολλές φορές και την είχα ρωτήσει αλλά μου έλεγε ότι ήταν φίλος της. Έμεινε έγκυος και αυτός δεν ήθελε το μωρό. Πήγε εκεί και τη σκότωσε. Νομίζει ότι μπορεί να γίνει μεγαλύτερος από τον Θεό αλλά κανείς δεν μπορεί».

Άνδρες του τμήματος απαγωγών ενημέρωσε την οικογένεια για τον θάνατο της κοπέλας .»Λυπήθηκα αλλά πίστευα στον Θεό. Αργά το απόγευμα ο διευθυντής μου είπε ότι ο τύπος που ήταν μαζί της την είχε σκοτώσει» πρόσθεσε η μητέρα της.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook