Φρίκη! Απήγαγε 4χρονο από την κούνια και το σκότωσε – Επέστρεψε μετά για τον δίδυμο αδερφό του

φρίκη-απήγαγε-4χρονο-από-την-κούνια-και-1224211

Ο άνδρας που είναι ύποπτος για την απαγωγή του 4χρονου, Cash Gernon, τον οποίο σκότωσε στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι τις οικογένειας λίγες ώρες μετά για να αρπάξει και τον δίδυμο αδελφό του παιδιού, τον Carter.

Η ανατριχιαστική στιγμή που ο δράστης, Darriyn Brown, μπαίνει στο παιδικό δωμάτιο, πλησιάζει την κούνια του παιδιού, καταγράφησε στην κάμερα που είχαν εγκαταστήσει οι γονείς. Τα δύο αδέλφια βρίσκονταν μαζί στην κούνια.

Ο δράστης παίρνει αγκαλιά το ένα και φεύγει. Στη συνέχεια φαίνεται στο επόμενο βίντεο 18χρονος άνδρας να μπαίνει ξανά στο δωμάτιο, να ακουμπάει το παιδί, που κουνιέται μέσα στην κούνια, πριν τραπεί σε φυγή όταν τον τρόμαξε κάποιος ήχος στο δωμάτιο. Το παιδί συνέχισε να κοιμάται.

Ο 4χρονος Cash βρέθηκε μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου σε δρόμο του Ντάλας. Συγκεκριμένα τον βρήκε ένας άνδρας, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησής του, σε μια λίμνη αίματος, μόλις μισό μίλι από το σπίτι του παιδιού. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι μαχαιρώθηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Ο Brown μπήκε στο σπίτι από την ξεκλείδωτη πόρτα του γκαράζ και έσπασε την κλειδαριά της πίσω πόρτας. Όμως ο δράστης γνώριζε την οικογένεια, όπως φαίνεται, καθώς είναι ο αδελφός ενός φίλου του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον έκαναν να στοχοποιήσει τα δίδυμα αδέλφια. Ο 18χρονος συνελήφθη και δεν είπε στους αστυνομικούς γιατί απήγαγε και σκότωσε τον 4χρονο.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook