Στη βάση της Σούδας Πομπέο και Μητσοτάκης | Photos + Videos

στη-βάση-της-σούδας-πομπέο-και-μητσοτά-1112611

Tην αμερικάνικη βάση επισκέπτονται ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αμερικάνο υπουργό Εξωτερικών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πομπέο στα Χανιά.

Τα μέτρα προστασίας στο χώρο είναι πολύ αυστηρά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr. Ακόμη βρίσκονται εκπρόσωποι από την στρατιωτική ηγεσία και των δύο βάσεων. Μαζί με τον Πομπέο είναι και ο βοηθός υφυπουργός εξωτερικών κ. Reeker, επικεφαλής του γραφείου ευρωπαϊκών και ασιατικών υποθέσεων.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να επισκεφθούν την 115 Πτέρυγα Μάχης καθώς στις 11.20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Θα γίνει σύντομη ενημέρωση από την στρατιωτική στην πολιτική ηγεσία, πριν την συνέχεια της επίσκεψης τους στο Μαράθι όπου θα επισκεφτούν επισκεφτούν διάφορα σκάφη ανάμεσα τους και μια φρεγάτα ελληνική .

Στις 13.15, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Pompeo θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού.

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.Στις 17.00, το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.

 

 


zarpanews.gr

2 thoughts on “Στη βάση της Σούδας Πομπέο και Μητσοτάκης | Photos + Videos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook