Εξαφανίστηκε Γάλλος που ήρθε στην Κρήτη

εξαφανίστηκε-γάλλος-που-ήρθε-στην-κρή-1118077
Το «Τούνελ» στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς ερεύνησε την περίεργη εξαφάνιση νεαρού Γάλλου χορευτή στον Πειραιά, που σήμανε συναγερμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ίχνη του Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στο χωριό Μέρωνας Αμαρίου, ενώ εκ τότε τα ίχνη του χάθηκαν.

Ο Τζόις είναι φυσιολάτρης και λάτρης της γιόγκα και η τελευταία του διαδρομή στην Κρήτη, πριν χαθούν τα ίχνη του, φέρεται να ήταν από το Φραγκοκάστελο Χανίων έως το Αμάρι Ρεθύμνου.

Τα προσωπικά του αντικείμενα, το κινητό και το διαβατήριό του βρέθηκαν στο δωμάτιο που διέμενε. Είπε στους υπεύθυνους ότι θα έφευγε για δυο μέρες για διαλογισμό και θα επέστρεφε. Πήρε μαζί του είναι ένα σακίδιο πλάτης, ένα βιβλίο και το χαλάκι της γιόγκα. Από τότε αγνοείται…

Γεννημένος στη Γερμανία και μεγαλωμένος στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, όπου και διαμένει μαζί με τον πατέρα και τη μητριά του, ταξίδευε στον κόσμο θέλοντας να ακολουθήσει τα βήματα ηγετικών φυσιογνωμιών. Συνήθιζε όμως να τους ενημερώνει για τον τόπο και το χρόνο της απουσίας του.

Στο παρελθόν ο αγνοούμενος είχε εκφράσει την επιθυμία του να εργαστεί στη Μύκονο και να επισκεφτεί την Κρήτη.

Η αδερφή του, Τίφανι και ο σύντροφός της, Μάθιου Κίσελ, ήρθαν στην Ελλάδα δυο φορές για να τον αναζητήσουν, ενώ δήλωσαν και την εξαφάνιση στις γαλλικές αρχές.

Στο χόστελ που διέμενε υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, αλλά εκείνη την περίοδο δεν λειτουργούσαν.

Μια ημέρα πριν την εξαφάνιση, ο Τζόις μίλησε τηλεφωνικά με μια νεαρή Ελληνίδα που είχε γνωρίσει και έκαναν στενή παρέα, καθώς είχαν μια «ιδιαίτερη σχέση» όπως λένε οι οικείοι του.

Η ίδια υποστήριξε στην εκπομπή, που ήρθε σε επαφή μαζί της, ότι δε γνωρίζει τι μπορεί να συνέβη στον Τζόις και ότι από την αρχή είναι στη διάθεση των Αρχών.

Μυστήριο επικρατεί και γύρω από είκοσι βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο αγνοούμενος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στα οποία μιλούσε για τη συνείδηση και κάποιος τα εξαφάνισε σαν να είχε πρόσβαση στο λογαριασμό του. Λίγες ημέρες αργότερα, επανήλθαν όλα.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype από την περιοχή Μουζέλ της Γαλλίας, η οικογένειά του Τζόις απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνισή του, να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή την εκπομπή γιατί η ανησυχία τους είναι μεγάλη.

Πληροφορίες που έφτασαν στο «Τούνελ» οδηγούσαν στην Κρήτη σ’ ένα άτομο με κοινά χαρακτηριστικά. Η έρευνα θα συνεχιστεί εκεί για να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για τον Τζόις.

Η ΑΔΕΛΦΗ: ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΧΟΡΟ, ΤΗ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ…

Η Τίφανιμίλησε συγκινημένη σε δημοσιογράφο του «Τούνελ» για τον αδελφό της.

«Τζόις σε παρακαλώ εάν μας ακούς γύρνα πίσω σύντομα, ανησυχούμε πολύ για σένα κι ελπίζουμε ότι είσαι καλά. Φοβάμαι πολύ.»

Ο σύντροφός της, μίλησε για την αγάπη του αγνοούμενου για τα ταξίδια και το χορό, όπου και να πήγαινε όμως, επικοινωνούσε μαζί τους.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο την οικογένεια είναι ότι όταν έφυγε από το πανδοχείο όπου έμενε στον Πειραιά, άφησε πίσω του τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο αγνοούμενος είναι αδύνατος με μακριά σγουρά μαλλιά και ένα τατουάζ στο αριστερό του χέρι.

Για την εξαφάνισή του έχει ενεργοποιηθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

anikolouli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook