Εξαφάνιση Θύμιου: «Τον είδαμε στον Πύργο» – Η μαρτυρία που γέννησε ελπίδες, 40 ημέρες μετά

εξαφάνιση-θύμιου-τον-είδαμε-στον-πύρ-1449658

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου! Μαρτυρία από κάτοικο του Πύργου Ηλείας θέλει τον 39χρονο να έκανε την εμφάνισή του, σχεδόν ενάμισι μήνα μετά από τότε που χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάτοικος του Πύργου Ηλείας ισχυρίζεται πως τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου, είδε τον Θύμιο Μπουγά, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου.

Πρόκειται για ένα σημείο που βρίσκεται αρκετά κοντά στο σπίτι που τα τελευταία χρόνια είχε βρει καταφύγιο ο 39χρονος, αναφέρει το patrisnews.com.

Μετά τη μαρτυρία οι αρχές ερεύνησαν τις γύρω περιοχές, ωστόσο, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το παραμικρό για τον άνθρωπο, που είχε επιλέξει να ζει στις σκιές.

Όλα έδειχναν πως ο Θύμιος, είχε φύγει από τον Πύργο μετά το ακραίο bullying που είχε δεχθεί ή ακόμα και να του έχουν κάνει κακό ή ο ίδιος να έχει βλάψει τον εαυτό του.

Ο 39χρονος έχει να δώσει σημάδια ζωής από τις 4 Μαΐου, όταν μία ομάδα νεαρών πήγε, νυχτιάτικα, στο σπίτι του και πετούσε βεγγαλικά ευθείας βολής!

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook