Εξαφάνιση Θύμιου: «Καταρρακωμένος ο νεαρός που οδηγούσε στο βίντεo»

εξαφάνιση-θύμιου-καταρρακωμένος-ο-ν-1449658

Το «Φως στο Τούνελ» μίλησε και με άλλο πρόσωπο που γνωρίζει τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στο επίμαχο βίντεο που έφερε στο φως η εκπομπή.

Ο μάρτυρας μίλησε για τον «συντετριμμένο» φίλο του και για την αποτρόπαια πράξη του.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά, όπως και την οικογένειά του. Δε θέλει να μιλήσει… Είναι καταρρακωμένος. Θέλω να τον πιάσω να τον ρωτήσω τι έχει συμβεί και γιατί το έκαναν αυτό. Δεν μπορώ όμως. Όταν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο άλλος, δε θέλει να τον επιβαρύνεις κι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πώς είναι δυνατόν ο φίλος του σε ηλικία μόλις 17 χρόνων, να οδηγεί αυτοκίνητο. «Έχει δίπλωμα κανονικά», λέει.

Οι γονείς του νεαρού φαίνεται πως έμαθαν μέσω της εκπομπής για τα «κατορθώματα» του γιου τους.

«Οι γονείς του το έμαθαν όταν κυκλοφόρησε το βίντεο από την κυρία Νικολούλη. Λογικά είδαν την εκπομπή και κατάλαβαν το αυτοκίνητό του. Ήταν έντεκα άτομα αν είδα καλά. Να σου πω την αλήθεια όταν υπάρχει τέτοιος εκφοβισμός, όσο και να θέλεις να το διορθώσεις, δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει, το έχεις διαπράξει. Η πράξη είναι καταδικαστέα και ελπίζουμε να βρεθεί ο Θύμιος και να είναι εντάξει. Δεν είναι σωστό και για τις οικογένειες. Δεν έχουν δώσει δικαιώματα. Είμαστε σε μία κοινωνία κλειστή… δεν είμαστε στην Αθήνα. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο», κατέληξε.

Πηγή:megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook