Εξαφάνιση 31χρονης στην Θεσσαλονίκη – Αγνοείται εδώ και 20 μέρες

εξαφάνιση-31χρονης-στην-θεσσαλονίκη-α-1299250

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη καθώς μια 31χρονη γυναίκα αγνοείται εδώ και 20 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 8 Δεκεμβρίου.

Σήμερα Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενεργοποίησε το Missing Alert για την αγνοούμενη και έκανε γνωστά τα στοιχεία της.

Πρόκειται για την Χριστίνα Παναγιωτίδου, 31 ετών, με ύψος 1,67 μ. Εχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, μπλουζάκι-τοπ, μαύρο αθλητικό παντελόνι, αθλητικά μπλε.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση για το Missing Alert:

Στις 08/12/2022, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Παναγιωτίδου Χριστίνα, 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παναγιωτίδου Χριστίνα έχει ύψος 1,67 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, μπλουζάκι-τοπ, μαύρο αθλητικό παντελόνι, αθλητικά μπλε παπούτσια. Κρατούσε μια μαύρη τσάντα και φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «ΤοΧαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook