Εβδομάδα με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Πότε θα επηρεαστεί η Κρήτη
Με περιορισμένη αστάθεια στον καιρό ξεκινά η εβδομάδα και συνεχίζει με περισσότερες βροχές και χιόνια, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του protothema.gr Γιώργο Τσατραφύλλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη μετά το μεσημέρι περιμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Νοτιοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Την Τετάρτη μια ατμοσφαιρική διαταραχή κινούμενη από βορρά προς νότο φέρνει μεταβολή στον καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι σταδιακά θα στραφούν σε βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Την Πέμπτη η μεταβολή του καιρού θα επεκταθεί σχεδόν σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 16-17 βαθμούς στα ηπειρωτικά ενώ θα χιονίσει στα ορεινά. Τα φαινόμενα δεν θα έχουν διάρκεια.







