Έσβησε κεράκια στο… Δημοτικό Συμβούλιο – Τούρτα «έκπληξη» για το Νίκο Χαζιράκη | Photo + Video

έσβησε-κεράκια-στο-δημοτικό-συμβούλ-974058

Τελικά δεν ήταν απών αλλά… ετοίμαζε έκπληξη στον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, με την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Χανίων μπήκε στην αίθουσα με μια τούρτα για τον Νίκο Χαζιράκη, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα 27 Δεκεμβρίου, με σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο να του τραγουδάει και να του εύχεται «χρόνια πολλά».

 «Πολύχρονος» του ευχόμαστε κι εμείς από το zarpanews.gr, με υγεία και ευτυχία.

zarpanews.gr

9 thoughts on “Έσβησε κεράκια στο… Δημοτικό Συμβούλιο – Τούρτα «έκπληξη» για το Νίκο Χαζιράκη | Photo + Video

  1. Δήμαρχε μερικοί είναι μόνο για φωτογραφίες και φλας και συνεντεύξεις. Ευτελισμός του δημοτικού συμβουλίου λέγεται αυτό που βλεπω.Συμμαζέψε τους, εσένα ρεζιλευουν! Τούρτα στο δημοτικό συμβούλιο; Δεν πάει να κλείσει ένα μαγαζί να κάνει τα γενέθλια του; Εκτός αν νομίζει ότι η πολεοδομία που είναι αντιδήμαρχος λειτουργεί τέλεια και υπάρχει χρόνος για πλάκες και γραφικοτητες.

  2. Εύγε,… δε θα βάλετε και μια ορχήστρα να φτάσει η συνεδρίαση την ποιότητα των γιορτών ρόκκας; Ντομάτες και γιαούρτια ληγμένα παρακαλώ!

  3. Γιατί αυτή η έκπληξη; Τι νομίζατε ότι είναι η παράταξη σημανδηρακη; Τίποτα βαθυστόχαστοι ή τίποτα τεχνοκράτες που θα βάλουν το κεφάλι κάτω να δουλέψουν; Αυτοί είναι!κοιτάξτε κατάσταση :)))) οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ότι τελειωσαν οι εκλογές , είναι σε διαρκη προεκλογική εκστρατεία.και ρωτώ; Τι άλλαξε κύριε από την ώρα που ανελαβες στην πολεοδομία Χανίων; Τι προσπάθησες έστω να αλλάξει; Έχεις καποια σχέδια για να μην ταλαιπωρείται ο συμπολίτης σου; Η την πέρασες για ζαχοραπλαστειο-καφε; Ο χρόνος περνάει και κάποιοι σε μερικά μηνακια θα αντιμετωπίσουν την χλεύη των συμπολιτών τους φοβάμαι.

  4. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΑΡΠΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ ΣΑΝ ΧΟΥΝΤΙΝΙ, ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΛΠ. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

  5. Χαζιράκη άσε τις τούρτες και τα καραγκιοζιλίκια διότι δεν σε ψηφίσαμε για να κόβεις τουρτάκια και να δίνεις συνεντεύξεις. Στην πολεοδομία Χανίων που έχεις αναλάβει είσαι απλά μια γλάστρα, δεν έχεις κάνει παντελώς ΤΙΠΟΤΑ ενώ ήξερες απόλυτα το κλίμα και τα κακώς κείμενα. Οι υπάλληλοι ανοίγουν «το κατάστημα» όποτε γουστάρουν , ρεπάρουν όποτε γουστάρουν, ερμηνεύουν τον νόμο όπως γουστάρουν και λογαριασμό δε δίνουν σε κανένα. Πάτησε πόδι ή παραιτήσου! Οι ζάρπες είναι πολύ κοντά αν συνεχίσεις έτσι…

  6. αυτό θα πει απολιτίκ.αυτο θα πει κατεβαίνουμε στην πολιτική για το χαβαλέ και για να πούμε σε καμιά κοπελίτσα που μας έγραφε ή σε κανέναν που μας έριχνε καρπαζιές στο σχολείο ότι βγήκαμε δημοτικοί σύμβουλοι. ούτε να γελάσει κανείς δεν είναι.θλιψη!!!!!κατάντια ρε γαμώτο για την πόλη.μη γελάτε γιατί είναι ζοφερό το θέαμα.

  7. ΜΕ ΚΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΡΠΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ.ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ; ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ;

    MΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ.ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗ ΞΥΠΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook