Έσκασε η «βόμβα»: Κλείνουν την 25αρα πισίνα του ΝΟΧ λόγω έλλειψης πετρελαίου

έσκασε-η-βόμβα-κλείνουν-την-25αρα-πισ-1558455

«Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται» λέει ο λαός και τι καλύτερη ευκαιρία από την  αναμπουμπούλα στα διοικητικά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΝΟΧ) για το υπουργείο αθλητισμού και το τοπικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) να κλείσουν την 25αρα πισίνα του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα.

Το zarpanews.gr αποκαλύπτει το σχετικό έγγραφο με την απόφαση για παύση λειτουργίας της πισίνας από σήμερα και μέχρι τον Απρίλιο για λόγους «απουσίας επαρκών κονδυλίων για την αγορά πετρελαίου» στο πλαίσιο της εξοικονόμησης ενέργειας και των νέων κανόνων του Υπουργείου!

Σε επικοινωνία μας, ο πρόεδρος του φορέα, Τάκης Σβουράκης, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση ανέφερε πως έτσι κι αλλιώς η πισίνα δεν χρησιμοποιείται αφού είναι παγωμένο το νερό ούτως ή άλλως. Πάντως, μας διαβεβαίωσε ότι εντός των ημερών θα προκηρυχθεί η δημοπράτηση της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου, έργο το οποίο περιττό να υπενθυμίσουμε ότι έπρεπε αυτήν την περίοδο να ξεκινά…

Προς το παρόν, αντί ανακαίνισης, το Υπουργείο στέλνει «λουκέτα» στους Χανιώτες και απαξίωση  στις εκατοντάδες οικογένειες αθλητών του ΝΟΧ, την ώρα μάλιστα που ο όμιλος είναι με διοίκηση πρωτοδικείου.

Μένει να δούμε μέχρι να εκλεγεί διοίκηση, αν θα υπάρχει και αντικείμενο για να διοικηθεί.

 

zarpanews.gr

 

 

4 thoughts on “Έσκασε η «βόμβα»: Κλείνουν την 25αρα πισίνα του ΝΟΧ λόγω έλλειψης πετρελαίου

  1. Ε ρε βουρδουλας που έλεγαν οι παππούδες, …..μια πισίνα έχετε βρε κακομοίρηδες και δεν είστε ικανοί τόσα χρόνια μα τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια …ου να μου χαθείτε!

  2. Το άλλο Κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι;
    Τι γίνεται άραγε με αυτό;
    Σαν να μην ακούγεται κάτι μετά από τόσο ντόρο το προηγούμενο διάστημα.
    Τι έγινε εκείνη η μελέτη που εκπονήθηκε και παραδόθηκε;

  3. Κάθε δέκα μέρες τα ίδια θα έχουμε με το πετρέλαιο σας; Τζάμπα έρχονται τα παιδιά;άμα δεν είστε άξιοι να βάλετε πετρέλαιο κλείστε το το ρημαδι και πηγαίνετε στο κλειστό στο ακρωτήρι. Αλλά τότε πως θα παίρνετε το νοικι;

  4. Μαγαζι γωνία, μονοπώλιο επί χρόνια και ομως δεν εχουν να βάλουν για τους αθλητες του…καθε χρονο τα ιδια,γιατι αραγε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook