«Έρχονται ανατροπές στην υπόθεση»: Τι λέει ο συνήγορος του Ξυλούρη για το φονικό στα Ανώγεια | Video

Ο Γιώργος Κοκοσάλης, δικηγόρος της οικογένειας του 30χρονου κτηνοτρόφου που έπεσε κι αυτός νεκρός στα Ανώγεια υποστήριξε στην εκπομπή και τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη δεν τον σκότωσε ο Γιώργος Ξυλούρης:

“Η σπουδή της υπεράσπισης να διαψεύσει και να πει ότι το όπλο που παραδόθηκε είναι “μούφα”, επαληθεύει τους φόβους μας ότι ο άτυχος Γιώργος δεν πυροβόλησε. Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο δικαιολογείται η σπουδή. Θα έρθουν σίγουρα ανατροπές. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανακριτική διαδικασία. Το όπλο που παραδόθηκε στις Αρχές είναι το όπλο που είχε μαζί του ο 30χρονος”, είπε, χαρακτηριστικά, ο κ. Κοκοσάλης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη έχει υποστηρίξει πως οι σφαίρες που έριξαν νεκρό τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη προέρχονται όλες από το όπλο του 29χρονου κατηγορούμενου και προφυλακισθέντα, γιου του λυράρη, ισχυρισμός που έχει προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας Καλομοίρη.

Στο σημείο αυτό ο Νίκος Ευαγγελάτος επισημαίνει στον Γιώργο Κοκοσάλη ότι αν η σφαίρα που σκότωσε τον 63χρονο Καλομοίρη δεν ταυτοποιηθεί από το όπλο το οποίο παραδόθηκε από την οικογένεια Ξυλούρη, τότε δημιουργείται ένα “κενό”.

Απαντώντας ο κ. Κοκοσάλης σημειώνει: “Πρέπει να περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα και τις εκθέσεις του DNA. Η οικογένεια Ξυλούρη γνωρίζει ακριβώς τι έχει γίνει και απλώς περιμένουμε τις εξελίξεις. Η ταυτοποίηση του όπλου θα πραγματοποιηθεί μέσω του DNA. Η άλλη πλευρά (σ.σ. Καλομοίρη) προσπαθεί να κάνει μια παγίδευση”. Ανέφερε δε, ότι υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του δικηγόρου της οικογένειας Ξυλούρη στον Νίκο Ευαγγελάτο:Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ